HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (226/1662) > >>

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Április 07., 13:41:19 ---az a pár évvel ezelőtti orosz film, amiben a srác talál egy repülő kocsit és a plot meg egy az egyben az első Pókember filmből lett nyúlva. Az jópofa volt).

--- Idézet vége ---

Zúg a Volga?

Balakin:

--- Idézetet írta: Puma - 2014. Április 07., 13:28:09 ---
--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Április 07., 11:44:21 ---Ghost rider az első szám alapján nagyon király. Mondjuk a rajzokkal engem már alapból megnyertek, a Luther Strode óta nagyon szeretem Tradd Moore-t.

--- Idézet vége ---

Dettó.  :)
Még nem olvastam el, de én is a Luther Strode-ban láttam először Tradd Moore rajzait. A Zero című képregény 2. számát is ő rajzolja, ha érdekel.  ;)
Az elején kicsit fura volta a stílusa, de ahogy ábrázolta a hentelést meg a sebességet, hogy milyen gyorsan mozognak a karakterek az nagyon tetszett.

--- Idézet vége ---
Zero-ról sok jót hallottam már, egyszer kipróbálom.
Pont a sok sebességvonal meg a mozgásábrázolása miatt ideális ehhez, nem is tudom kit tudnék még elképzelni, akitől szívesebben olvasnék autós képregényt (mert amúgy úgy alapjáraton nem vagyok egy autó rajongó, minden hidegen hagy ami velük kapcsolatos...kivéve az a pár évvel ezelőtti orosz film, amiben a srác talál egy repülő kocsit és a plot meg egy az egyben az első Pókember filmből lett nyúlva. Az jópofa volt).

Puma:

--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Április 07., 11:44:21 ---Ghost rider az első szám alapján nagyon király. Mondjuk a rajzokkal engem már alapból megnyertek, a Luther Strode óta nagyon szeretem Tradd Moore-t.

--- Idézet vége ---

Dettó.  :)
Még nem olvastam el, de én is a Luther Strode-ban láttam először Tradd Moore rajzait. A Zero című képregény 2. számát is ő rajzolja, ha érdekel.  ;)
Az elején kicsit fura volta a stílusa, de ahogy ábrázolta a hentelést meg a sebességet, hogy milyen gyorsan mozognak a karakterek az nagyon tetszett.

Balakin:
Ghost rider az első szám alapján nagyon király. Mondjuk a rajzokkal engem már alapból megnyertek, a Luther Strode óta nagyon szeretem Tradd Moore-t.

Puma:
Olvastam Johns Aquamanjét, szerintem is jó volt, nem olyan jó, mint mondjuk a Wonder Woman, ahol szintén kicsit frissítettek a karakteren, azért említem meg, de azért jó volt. Ha olyan lesz a Superman is, akkor elégedett leszek. Vagy elégedettebb, mint Lobdell írásával.

Charles Soule valóban inkább jómunkásember, mint zseni, de abból is kiemelkedő.

Al Ewing Mighty Avengerse végülis nem rossz , csak egyelőre semmi különös nem történt benne, talán majd később. Viszont a Loki egyből jó volt.

Én is tervezem, hogy olvasom majd ezt az új Ghost Ridert és a Silver Surfert, a többit, amit írtál, azt már olvasom. Majd egyszer írok róla. :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése