HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
FZoli:
Mi a véleményetek a Superior Spider-Man fináléjáról? Összességében nem tartom rossznak, az Osbornos dolgon szépen csavarintottak egyet, de kicsit sajnálom, hogy vége, szívesen olvastam volna még Oki-Pók kalandjait. Bár lehet pont ezzel a terjedelemmel kerülték el az ellaposodást.
Most már csak az érdekel, hogy hány év múlva kapunk egy Doktor Octopus 2-karaktert... :badteeth:
Zigota:
Hát igen, az Infinity-n is látszott, hogy Hickman túl sok mindnet akar egyszerre. Amikor még csak a Fantasztikus Négyest írta, akkor jól bűvészkedett a sok szállal, de mostanában mindenből túl sok van. A másik baj, hogy nem igazán zárja le a történeteket, ez a "párhuzamos Földek egymásba rohannak" dolog is már a New Avengers eleje óta tart. Grandiózusnak induló sztori, de már annyi ideje tart, hogy elveszett a feszültség.
Farek:
--- Idézetet írta: Zigota - 2014. Április 14., 20:01:00 ---Valaki olvassa a New Avengerst? Belenéztem az utolsó három számba, és nem nagyon értem Black Bolt mit keres benne. Elvileg eltűnt, nem? Mondjuk olyan is van, hogy az egyik oldalon Maximus áll a többiek mellett, a következő oldalon meg már Black Bolt ugyanott...
--- Idézet vége ---
Olvasom, de igazából alig tudom felidézni. Valahogy egy ideje már szinte elveszek a grandiózusnál grandiózusabb ötletek között... :nemtudom:
Ideniel:
Megérkeztem a NOW! X-Men sorozatokhoz a maratonommal. Pár kérdés:
-Bendis Uncanny X-Men-je csak az elején ennyire gáz vagy végig ilyen marad? Ennél rosszabbul írt Emma Frosttal egyedül a First Class mozifilmben találkoztam.
-Sam Humphries ugye nem vágja véglegesen haza Fantomexet az Uncanny X-Force-ban (az első trade-et olvastam csak még)?
-The Arms of the Octopus a Battle of the Atom előtt vagy után jön vagy teljesen mindegy, hogy mikor olvasom?
Zigota:
Valaki olvassa a New Avengerst? Belenéztem az utolsó három számba, és nem nagyon értem Black Bolt mit keres benne. Elvileg eltűnt, nem? Mondjuk olyan is van, hogy az egyik oldalon Maximus áll a többiek mellett, a következő oldalon meg már Black Bolt ugyanott...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése