HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (205/1662) > >>

Zigota:
Köszi a válaszokat!  :worship: Ez a nagyszerű a képregényekben, hogy egy képkockának olyan kifejező ereje lehet, ami semmilyen más médiumban nincs meg. Jó párat olvastam az említettek közül, és jó párhoz meg is hoztátok a kedvem!

Az FF-hez hozzászólva, szerintem a képregény nem igazi reklám egy filmhez, hanem fordítva, a film hozhat új olvasókat.

Farek:
Age of Apocalypse. Mármint az első, 1994-es sorozatok.
Azon belül pedig az a jelent, amikor Apokalipszis igen elégedett valami kavarásával kapcsolatban, és a főembere ijedten kérdezi tőle:

- Uram, mi a baj? Mi ez az arcán?
- Ez, Rex? Ez egy mosoly.

Szerintem ez a párbeszéd mindent elmond Apokalipszisről.

Balakin:

--- Idézetet írta: Zigota - 2014. Május 31., 12:54:30 ---Ha van kedvetek, elmondanátok a legjobb képregényes élményeiteket? Lehet az képkocka, oldal, füzet, vagy sztori is. Kíváncsi vagyok, kit mi fog meg leginkább. Persze, lehet sokat is mondani, ha szeretnétek. :) És van hátsó szándékom is, hátha találok valami új kedvencet! :D

--- Idézet vége ---
Daytripper utolsó előtti rész, utolsó oldal. Rázott a hideg és a rohadt ninják is pucolták a hagymát mellettem rendesen.  :D De az utolsó rész is csodaszép volt.
Fear agent vége nagyon megható volt.
Watchmen minden egyes képkockája.
League of extraordinary gentlemen vol2 végén Hyde kis dala.
Return of Bruce Wayne utolsó száma, amikor végre leesett a tantusz, hogy mi is a "first truth of Batman"
Final Crisis: Superman beyond utolsó oldala.
az egész Invisibles.
Dan Slott Mighty Avengersének utolsó oldala.
Az egész Planetary

talgaby:
Ha nem készül el x ideig. A bevétel lényegtelen, mert általában fix összeget fizetnek a jogokért.

zajrus:
Most egyébként hogy is van az F4 jogi dolog? Akkor kerül vissza a Marvel/Disney-hez, ha nem készül el x időpontig a film vagy akkor is, ha bukta lesz?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése