HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
FZoli:
--- Idézetet írta: Zigota - 2014. Május 31., 12:54:30 ---Ha van kedvetek, elmondanátok a legjobb képregényes élményeiteket? Lehet az képkocka, oldal, füzet, vagy sztori is. Kíváncsi vagyok, kit mi fog meg leginkább. Persze, lehet sokat is mondani, ha szeretnétek. :) És van hátsó szándékom is, hátha találok valami új kedvencet! :D
--- Idézet vége ---
Kettő ütős jut hirtelen eszembe.
Az egyik a Beasts of Burden mini második számának a vége, ha emlékeim nem csalnak az utolsó képkocka. Felért egy gyomrossal, plusz teljesen más megvilágításba helyezte az egész füzetet. Ez megmutatta, hogy igenis működhet egy horrorképregény, aminek állatok a főszereplői.
A másik pedig szintén egy befejezés, a Darth Vader and Ghost Prison mini vége. Amikor Vader az utolsó paneleken egy laza mozdulattal lehajítja a tetőről a mini kvázi főszereplőjét, az teljesen meglepett és egy hatalmas nagy "wazze..." momentum volt.
A KiD által említett MTMTE pedig ékes példája annak, hogy egy rakás harcos alakváltó robotról is lehet egyszerre izgalmasan és komikusan írni, valamint egy jó író kezében egy eleinte irritáló és "dögölj már meg" karakter - számomra Whirl - idővel majdnem kedvencé válhat.
KiD:
http://www.bleedingcool.com/2014/05/30/artists-given-specific-instructions-not-to-use-fantastic-four-characters/
KiD:
Nyilván gyerekkori élményeket lehetne órákig sorolni, úgyhogy maradnék azoknál, amik már felnőtt fejjel nyűgöznek(tek) le.
Még a film érkezése előtt elolvastam angolul a Watchment, mondván, mi ez a hype. Elképesztően jó volt, engem a titokzatossága fogott meg, hogy nem tudni mi van a háttérben.
Másik nagy élményem Grath Ennis Megtorlója. Elkezdtem, furcsa volt, de nem rossz. Folytattam, egyre jobb lett. Kb. a második kötettől már fel voltam dobva minden alkalommal, amikor leültem olvasni. (Apropó, nincs meg valakinek a Pusher Born? Azt még be kell pótolnom.)
Az Astonishing X-Men első 30 füzete visszahozta a hitem a szuperhősképregényekbe, a Regeneration One és a More Than Meet The Eyes pedig a jó Transformers képregényekbe.
Biztos lesz még, ami eszembe jut később.
Zigota:
Ha van kedvetek, elmondanátok a legjobb képregényes élményeiteket? Lehet az képkocka, oldal, füzet, vagy sztori is. Kíváncsi vagyok, kit mi fog meg leginkább. Persze, lehet sokat is mondani, ha szeretnétek. :) És van hátsó szándékom is, hátha találok valami új kedvencet! :D
mukszli:
A mostani Nova szamomra is unalmas volt. Eleg sokaig kovettem de vegul feladtam.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése