HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (202/1662) > >>

zajrus:
Mert, ha Thor benyög egy olyat, hogy van egy húgom/nővérem akkor azt illene kifejteni kicsit :D

Ideniel:
Miért akarsz több tie-int? Az eventek általában csak lehúzzák a meglévő ongoingok színvonalát, kivéve amelyek eredetileg is központi jelentőséggel bírtak volna, mellesleg így is van vagy öt cím, amikről már most biztosan tudjuk, hogy huzamosabb ideig "belelógnak" az eventbe (Avengers, Deadpool, Mighty Avengers, Fantastic Four, Nova).

zajrus:
Szerintem egészségtelenül sokat kell várni a dolog beindulására főleg a tie-inek terén... pl Pókember, Thor, Fenegyerek most szambáztak el a főminiből, de még vagy pár hét mire "hazaérnek"...

Balakin:
Olvasom, bár nyögvenyelősen, mert nem szeretem Aaron bő lére eresztett monológjait, Deaodato rajzait meg kifejezetten rühellem. De azért nem rossz. Tetszik, hogy a 3. szám cliffhangere egyáltalán nem a shock valuera megy rá * irónia*  :rolleyes:

FZoli:
Original Sint követitek? Egyelőre csak a főmini három számát olvastam és bár nem igazán látszik hova fog ez kifutni, de azért nem rossz olvasmány. A harmadik szám vége ütös, bár kíváncsi leszek mennyire lesz maradandó?
Egyébként ez idáig az első szám elején, a bárban játszódó jelenet tetszett a legjobban. Semmi aprítás, csak nyugodt beszélgetés, nosztalgiázás. Néha jó ilyenről is olvasni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése