Olvassa valaki ezt a
Three c. képregényt, amit Kieron Gillen ír? Igazából az érdekelne, azért kérdezem, mert azt szeretném tudni, hogy van olyan, aki el szokta olvasni a végén azt az interjút, amit Gillen csinált azzal a professzorral? Mert az elején olvastam, de a 4. számnál rájöttem, hogy annyira nem érdekel ez engem, meg kicsit olyan száraznak is tűnik. De igazából azért érdekelne, hogy a történet szempontjából mennyire fontosak ezek a párbeszédek? Ameddig én olvastam a történethez adott hozzá valamennyit, de nem olyan sokat, hogy ne érteném nélküle.
Meg ha már ide írok, akkor felhoztam magam pár független képregénnyel.
Astro City: Ez még mindig jó, tart egy remek szintet, amiből nem enged, szinte minden szám különbözik a másiktól, de a minőségi szintje mindig ugyanaz. A borítók pedig mindig gyönyörűek.
Apocalypse Al: Nem rossz, de nem annyira érdekes. Al lazasága néha olyan erőltetettnek tűnik, és a gonosz sem egy túl nagy szám.
Black Science: A rajzok tetszenek, de történetileg eddig nem túl sok olyan dolog történt, ami megmutatná, pontosan mire is számíthatunk a jövőben, hacsak az nem, hogy az egésznek a középpontja felé tartanak, bár gondolom, ez majd az egésznek a legvégén lesz majd.
Dead Body Road: Ez valami bosszúállós képregény, nekem bejön ez a téma, ezért ez is tetszik, és az író is elég jó dolgokat csinál, eddig nem okozott nekem csalódást, ez is kiváló.
Deadly Class: Ez ilyen X-mennek tűnik képességek nélkül, gyilkosokkal. Gondolom, itt még sok érdekesség lesz még, ezért maradok.
Federal Bureau of Physics: Ez anno Collider volt, az első szám erejéig, aztán megváltoztatták. Tetszik a rajzolása, illik ehhez a világhoz, jók a karakterek, és a történetek is jók.
Five Ghosts: Nagyon bejön a régies rajzstílus, a történet semmi különös, egyszerűen csak nagyon szórakoztató.
Starlight: Ez teljesen jól kezdődött, mindent bemutatott, amit be kell, bár feltételezem, lesznek még flashbackek.
Undertow: Érdekes a téma, de egyelőre úgy érzem, nem igazán összeszedett a történet, mintha az író nem igazán tudná, pontosan merre is haladjon, és nem igazán értem, minek akarnak a felszínre jönni, mitől lenne nekik az jó.