Elkezdtem pár új ilyen független képregényt is olvasni.
Buzzkill: Ez nagyon jó, de csak négy részes lesz, ha jól látom, remélem, sikeres lesz, jó lenne belőle egy folytatás.
Fatale: Ebből még csak az első számot olvastam el, eddig nem nagyon győzött meg, még párat elolvasok, de ha nem javul, akkor kaszálom.
Jupiter's Legacy: Ez egész jó, a rajzok érdekes módon tök szépek, a történet majd ezután alakul ki igazán a 4. számtól, kíváncsi vagyok, merre viszik a történetet.
Protectors, Inc.: Ez eddig elég semmilyen, azért az első történet végéig maradok.
Sex Criminals: Na ez nagyon király volt. Az elején nem akartam belekezdeni, mert a rajzok olyanok voltak, mintha valami rajzfilmből lennének, de szerencsére mégis bepróbáltam és nagyon tetszett.
Sidekick: Ez is nagyon jó, bár ami az első szám végén volt csavar, elég kiszámítható volt, de legalább JMS nem húzta a sorozat végéig, mint nagy meglepetést, mert nem lett volna az.
Ten Grand: Ez is jó, de nekem nem tetszenek a rajzok. némelyik olyan, mintha valami öt éves rajzolta volna, mondjuk az utána következő csávó sem sokkal jobb, abban meg mindenki úgy néz ki, mint valami gyurmaember.
Velvet: Annyira ez sem nyűgözött le. Felültettek benne egy ügynököt, azta, ilyet se láttunk még. Nem igazán látom rajta, hogy valami újat, érdekeset mutatna be vele Brubaker, de a rajzok jók, ezért még maradok egy darabig.
És egy kérdésem is lenne. Ezt a
Todd The Ugliest Kid on Earth-t olvassa valaki? Ez jó, mi van benne? Mert a borítok mindig tök jók, már amiket én láttam, csak a cím alapján nem tudom elképzelni, miről szólhat. Arra meg még nem vettem a fáradtságot, hogy utána nézzek.
Ja, és az a pletyka terjed az interneten, hogy az AMC (Breaking Bad, The Walking Dead) érdeklődik a
The Preacher sorozat iránt. Remélem, lesz belőle valami.