Á, ezt a topicot is megtaláltam
, akkor írok már pár képregényről is, amiket olvasok és nem a két nagy kiadónál jelennek meg.
Hosszú idő után visszatért az
Astro City, és szerintem nagyon jó. A rajzok mintha javultak volna a régebbi számokhoz képest.
Chew-t is olvasom, az is folyamatosan jó, nem gyengül minőségileg.
Conan, ez is nagyon jó, az utolsó szám írását tegnap fejezte be Brian Wood, legalábbis neki az utolsót.
Utána átveszi egy másik író, de én azt már nem fogom olvasni. De azért nem kell csüggedni, mert Wood még visszatér egy crossoverre Red Sonjával, amit Gail Simmonnal közösen írnak.
A
Sagát is olvasom még, nincs olyan jó, mint az Y, igazából az első két számot eléggé untam, de a 3-tól már teljesen jó.
The Massive, ez meg nincs olyan jó, mint a DMZ, de azért nekem ez is tetszik.
És ha már Wood, akkor mostanában teasel egy képregényt, amiről még nem lehet tudni sokat, de valamennyire pótolni szeretné a
Northlanders hiányát, amit nem bánnék, mert az valami brutál jó volt.
A
Luther Strode is jó, olyasmi, mint a Kick-Ass, csak itt vannak a szereplőknek képességei, legalábbis egy részének.
Akkor már a
Kick-Ass is, bár a 3. részébe még nem sikerült belekezdenem.
Invincible, szuperhősképregény, ami nem a két nagy tulajdonában van, szerintem ez is jó, de ha nem is lenne az, a rajzok nagyon szépek, ezek miatt is megéri olvasni.
Collider, ebből még csak az első számot olvastam el, tetszik, de a többire még nem jutott időm.
Five Ghosts, ez is tetszik. ez olyan, mintha James Bond, Indiana Jones és Shazam egy képregényszereplőbe lenne gyúrva.
Powers The Bureau, ez egy nagyon jó nyomozós képregény szuperképességű emberek után nyomoznak benne, ez is remek.
És persze a
The Walking Dead, képregény és a sorozat is megy, gyilkolják benne egymást és a zombikat benne ezerrel.
East of West, egy alternatív jövőben játszódó történet, amiben fontos szerepet kap az apokalipszis há... négy lovasa.
Pretty Deadly, ebből egyelőre csak egy szám jelent meg, nem nagyon derül ki, hogy mik fognak benne történni, még pár részre maradok.
Van még jó pár képregény, amiket tervezek olvasni egyszer,
Brubaker, JMS, Gillan és más írók független képregényeit.
És még van jó pár más hasonló képregény is, amik ezután jelennek meg, és várom,
Arrontól, Jordantől és Remendertől.