HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
dancsi:
ugyerzem felreertettel....:/ nagyra ertekelem mind a munkatokat, mind pedig a segitsegeteket, kulonosen gratulalok a forumhoz, hiszen nemnagyon talalni az interneten az ittenihez hasonlot, ahol nem megy az anyazas a harmadik hozzaszolas utan... ezenfelul az underground "munkakat" en mindig is nagyra ertekeltem, mivel ott nem a profit a mervado.. a Maus-t meg sztem mindenkeppen megveszem eredetiben, meg magyarul is csak gondoltam emgkerdezem, hogy mellyiket erdemes elobb elolvasni.. de jonak tunik ez a Rising Stars is
pepo05:
--- Idézet ---amit hirtelen tudok ajánlani eredetiben, és itthon nem jelent még meg, az a Rising Stars c. képregény.
--- Idézet vége ---
Valóban, szerintem is nagyon jó volt. JMS tud jót is írni.
Micho:
--- Idézet ---hat Micho ugylatom nem segitesz...,
--- Idézet vége ---
--- Idézet ---igen, szerintem teljesen rendben van a magyar vezió
--- Idézet vége ---
akkor most magyarul: igen, ajánlom a magyar verziót!
(hisz "mágyárok vágyunk, nem?" kopirájt by Király Linda)
amit hirtelen tudok ajánlani eredetiben, és itthon nem jelent még meg, az a Rising Stars c. képregény. ez mondhatni azonnali klasszikussá vált, ahogy megjelent, szép kerek történet, magvas gondolatokkal/mondanivalóval.
--- Idézet ---ti egyebkent aktivan kozrejatszotok a kepregeny kiadasokban, vagy (csak) az underground reszen jeleskedtek?
--- Idézet vége ---
underground, de mindez célja, hogy fellendítsük a hazai piacot, és megismertessük az embereket a képregénnyel, ezáltal minél több igényes kiadás sorra kerülhessen kishazánkban
dancsi:
hat Micho ugylatom nem segitesz..., most akkor muszaly lesz megvennem az eredeti Maus-t is meg valami mast is:) ti egyebkent aktivan kozrejatszotok a kepregeny kiadasokban, vagy (csak) az underground reszen jeleskedtek?
Micho:
--- Idézet ---ha azt mondod, hogy olyan jo a magyar forditas, hogy erdemes varnom ra, akkor veszek valami mas csemeget...
--- Idézet vége ---
igen, szerintem teljesen rendben van a magyar vezió
íme az alexandrás link a Maus-hoz.
lassan érdemes lesz rendelned, már pár képregényt összeszedtünk itt... 10 rugó felett nincs postaköltség se
+++
ja, külföldről netezel?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése