HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
dancsi:
es ha ilyen nagy guru vagy akkor az angol Maus-t vagy a magyar t ajanlnad? mert itt eleg nagy (viszonylag) a kepregenyboseg, es azon gondolkodtam beruhazok erre-arra, tobbek kozott a Maus-ra, de ha azt mondod, hogy olyan jo a magyar forditas, hogy erdemes varnom ra, akkor veszek valami mas csemeget...
Micho:
--- Idézet ---a Maus megjelent mar magyarul?
--- Idézet vége ---
meg, igen. "A teljes Maus" vagyis mindkét rész egy kötetben. Egész igényes lett a kivitelezése, nekem nagyon tetszett a képregény stílusa is és ahogy a mondanivalóját megjelenítette. épp nemrég olvastam el újra, mert összevetettem egy másik friss olvasményélményemmel, hasonló témakörben.
egyébként ezt a honlapot ajánlom neked, és teljesen képben leszel az utóbbi idők hazai képregény termésével, és jövőbeli tervekről:
http://kepregeny.info
itt az összes honi kiadó szerepel, és lehet mazsolázni.
dancsi:
jah kosz, most nezem, hogy mar talleros stadiumba leptem. hat mostanaban eleg sokat kell, hog forumozzak, mert rettento rossz emlekek fuznek ahhoz a vacakhoz.. a Maus megjelent mar magyarul?
Micho:
--- Idézet ---thanx, te Micho, te egesz nap a forum elott ulsz, es varod a kerdeseket?
--- Idézet vége ---
igen. szakmát kellene már váltanom
hasonló kaliberű sztori eddig nem nagyon volt itthon, hanem majd a Vertigo nevű kötetben találsz majd felnőtt (erőszakos) tartalmat... de erről már tudsz
dancsi:
thanx, te Micho, te egesz nap a forum elott ulsz, es varod a kerdeseket? - egyebkent kosz hogy ilyen gyorsan valaszoltal van meg valami egyeb franko, alap kepregeny ami megjelent kis hazankban azota (a tiz ev ota:D) amiota nem kiserem figyelemmel az otthoni megjeleneseket?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése