HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
talgaby:
És ha már annyira JMS remekei, akkor szerintem említsük meg a legjobb képregényét, amit már kétszer olvastam el egy nekifutásra, a Midngight Nationt.
Nitro:
--- Idézet ---amit hirtelen tudok ajánlani eredetiben, és itthon nem jelent még meg, az a Rising Stars c. képregény. ez mondhatni azonnali klasszikussá vált, ahogy megjelent, szép kerek történet, magvas gondolatokkal/mondanivalóval.
--- Idézet vége ---
És ha azzal végeztél, utána mindenképpen ajánlom Supreme Powert, az is JMS, az is felnőtt tartalom. Szuperhősök (?) más megvilágításban. Mellesleg ha már underground, akkor azt is megemlítem, hogy a fentebb említett magyarul nem kapható két képregénysorozatot honosításban is megismerheted, hogy ha tetszik, akkor az alapján megvehesd az eredetit.
kaine:
--- Idézet ---
--- Idézet --- kulonosen gratulalok a forumhoz, hiszen nemnagyon talalni az interneten az ittenihez hasonlot, ahol nem megy az anyazas a harmadik hozzaszolas utan...
--- Idézet vége ---
köszönjük, ez az egyik erősségünk, azt hiszem
--- Idézet vége ---
Különösen az egyik speciális "csak itt, csak most" topikban.
pepo05:
Hát a sörözős off topic is egyedülálló volt
Micho:
--- Idézet ---kulonosen gratulalok a forumhoz, hiszen nemnagyon talalni az interneten az ittenihez hasonlot, ahol nem megy az anyazas a harmadik hozzaszolas utan...
--- Idézet vége ---
köszönjük, ez az egyik erősségünk, azt hiszem
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése