HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (196/225) > >>

exactlee:
Szerintem Farek valahogy úgy lehet ezzel, mint én. Nem a rajzok az elsődlegesek a számomra egy képregényben, ezért nem is jegyzem meg a rajzolókat. Amíg nem mórickarajzok, vagy számomra érthetetlen absztrakt illusztrációk vannak egy képregényben, nem igazán zavar a rajz minősége, vagy a rajzoló személye.

kaine:
Igazad van ebben, Farek, de ha igazán tetszik egy rajzoló, azért teszel egy próbát a következő képregényével is, nem? Hátha jó az írás is és akkor lesz több új rajzod tőle. Gary Frank különben a Hulk egyik legjobb rajzolója volt még Peter David időszakában a 400 szám fölött kicsivel.

Farek:

--- Idézet ---Én már egy ideje olvasok képregényeket, de azt pl. én sem vágom ki az a Gary Frank.  
--- Idézet vége ---
Hát, ezzel nem vagy egyedül. De megmondom őszintén, én egyáltalán nem az alkotókat nézem, hanem a kedvenc címeimet veszem. Ha az író, aki kurva jó történeteket írt, elhagyja a címet, vagy ír egy minit, akkor nem fogom csak azért megvenni, mert ő írta, ha a karakter nem érdekel. Ugyanez igaz a rajzolóra is. Szóval nem tudok úgy hivatkozni, hogy "az a cím, amit XY írt és ZK rajzolt ettől eddig":  És nem szégyellem magam miatta.  

pepo05:
Thanks!

exactlee:
A Rising Stars végig fenn van a k.neten a Midnight Nation 13 rész, Supreme Powerben meg nem vagyok kompetens, mert vannak mindenféle minik is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése