HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (197/225) > >>

pepo05:
Melyik hány részes összesen? annyi rész van, ami a k.neten van?(Supreme Power, Rising Start, Midnight Nation)

exactlee:
Én már egy ideje olvasok képregényeket, de azt pl. én sem vágom ki az a Gary Frank.  

Farek:

--- Idézet ---most, hogy igy kitort beloletek ez a nagy kepregeny ajnarozas, raebresztetetek, hogy olyan sotet vagyok ehhez a kepregeny temahoz... nemis merek tobebt beirni ide... az elmult 10 beiras  kepregenyeirol, meg iroirol, rajzoloirol nem is hallottam bakker (na jo a Hihetetlen Pokemberrol azert remlik valami...)...  A supreme Powert hol lehet honositasban olvasni?
--- Idézet vége ---
Nehogy ez visszariasszon! Mindenki kezdi valahol. Ne aggódj, itt kis eséllyel kapsz lebaszásokat azért, mert elsőre nem vágsz minden alkotót. Szóval nyugi, és írj csak továbbra is.

Micho:

--- Idézet ---most, hogy igy kitort beloletek ez a nagy kepregeny ajnarozas, raebresztetetek, hogy olyan sotet vagyok ehhez a kepregeny temahoz... nemis merek tobebt beirni ide... az elmult 10 beiras  kepregenyeirol, meg iroirol, rajzoloirol nem is hallottam bakker (na jo a Hihetetlen Pokemberrol azert remlik valami...)...  A supreme Powert hol lehet honositasban olvasni?
--- Idézet vége ---
A Supreme Power (Legfelsőbb Hatalom), a Rising Stars (Éledő Csillagok), és a Midnight Nation (Az Éjszaka Népe) a kepregeny.net oldalon olvasható

dancsi:
most, hogy igy kitort beloletek ez a nagy kepregeny ajnarozas, raebresztetetek, hogy olyan sotet vagyok ehhez a kepregeny temahoz... nemis merek tobebt beirni ide... az elmult 10 beiras  kepregenyeirol, meg iroirol, rajzoloirol nem is hallottam bakker (na jo a Hihetetlen Pokemberrol azert remlik valami...)...  A supreme Powert hol lehet honositasban olvasni?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése