HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
kaine:
Én gyenge becslések szerint olyan 5000 képregényt olvashattam eddig. Angolul. Plusz a magyarul megjelentek, illetve amiket többször is elolvastam és még plusz a nem amerikai képregények... Hulkot csak a 300. számtól olvastam kb, ami olyan 260 számot jelent.
dancsi:
Kosz a sok jo kepregenyt amit itt ajanlotok megprobalom mihamarabb elolvasni oket, hogy melyeb diskurzusokba is bonyolodhassunk, de lenne egy kerdesem, hogy ti (pl kaine) kepregeny- guruk, hany darab kepregenyt olvastatok mar el eletetekben? mivel kaine te irtad, hogy xy a Hulk rajzoloja volt a 400-adik resz utan, namost ha te elolvastad teszem fel a Hulk kepregenyek 50%-at akkor az 200 resz es ez meg csak(!) a Hulk....
hegyitomi:
merre találok képregénynéző programot?
pepo05:
Én se szoktam figyelni az írót vagy a rajzolót, vagy azért mert ő egyik kedvenc íróm, nem feltétlenül olvasom el egy teljesen más témájú munkáját. De azért egy rajzoló rendesen dob egy sztori élvezhetőségén.
Vlad:
--- Idézet ---Szerintem Farek valahogy úgy lehet ezzel, mint én. Nem a rajzok az elsődlegesek a számomra egy képregényben, ezért nem is jegyzem meg a rajzolókat. Amíg nem mórickarajzok, vagy számomra érthetetlen absztrakt illusztrációk vannak egy képregényben, nem igazán zavar a rajz minősége, vagy a rajzoló személye.
--- Idézet vége ---
És kb én is így vagyok vele.
De pl az egyik kedvenc kéregényem a Hack/Slash, de az Evil ernie-s különszámot, hiába vettem meg, még egyszer sem tudtam elolvasni, olyan rusnya a rajza
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése