HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
dancsi:
okhomm, bocs hogy ide irok, de igazabol nem talaltam ennek megfeleleo helyet, a k.net-re meg nem akakrtam irni... Elkezdtem olvasni a rising stars-t hat tenyleg egesz pofas darab, de valami nem tiszta nekem, nevezetesen az otos szamban... ha valaki nem olvasta volana kepregenyt akkor en is olvassa tovabb, nehogy lelojema poent...amikor John elkezdi a beszelgetest akkor ugy tunik, mintha Clarence-el kezdene a beszelgetes, de a vegen mar kiderul, hogy Clarence mar meghalt. Namost az a kerdesem, hogy Clarence akozben hal meg mikozben John-al beszelget (feltetelezem John almaban) es utana ottmarad a lelke John almaban egeszen addig amig Lionel el nem engedi, vagy a 15. oldalnal/kepnel tortenik egy (idobeni)szakadas es azutan mar egy kesobbi esemenyt lathatunk mikozben John mar Lionel-el beszelget (avagy Lionelen keresztul beszelget Clarence-el).. szoval ez most nem tiszta nekem... bar biztos bennem van a hiba... tudnatok nekem segiteni? jah es kosz a sok infoert meg segitsegert a kepregenyekrol, meg ha annyit tudnatok mondani, hogy regi "eredeti" kulfoldi kepregenyeket lehet-e rendelni vag ycsak hasznaltakat, es hogy azokat milyen arban..
kaine:
Digizett képregényt nem olvastam többet 50-nél. Talán még annyit se. Volt szerencsém a jó időben dolgozni a Semicnél és kölcsönkaptam az összes olyan képregényt, ami érdekelt. Bár nem tarthattam meg, de nyertem vele annyit, hogy ami megtetszett, azt megvettem utána. Így nem vettem soha zsákbamacskát. Persze most már ugyanez elmondható a digizett képregényekről is, csak akkoriban ilyen még nem volt.
Nitro:
Ha meg esetleg nem tudnád, hogy melyek ezek, akkor szintén a kepregeny.net-en van külön fórumuk is: a ComicsIvest, a Trillan és King Comics.
talgaby:
hegyitomi: CDisplay az isten. Katt erre a linkre, és már töltődik is lefelé.
dancsi: A legegyszerűbb az, ha fogod és megrendeled Akár neten keresztül, akár vmelyik ezzel foglalkozó képregényboltban.
dancsi:
Ha megkeredezhetem ebbol az 5000-bol mennyi az ujsag formajaban elolvasott es mennyi a digitalizalt? hogy lehet a legkonnyeben otthonrol kulfoldi (eredeti) kepregenyhez jutni?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése