HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (193/225) > >>

kaine:
Nálam van a Pókember különszám mintadarabja. Ma viszem vissza és megy is a nyomdába. Nagyon klassz lesz!    Király a fordítás.  

dancsi:
Nitro: hat en is azon gondolkodtam, dehat akkor megamradt volna Clarence kepessege a halala utan is-nem hinnem?? merthogy Lionel csak (maga) latja a halottakat ezt a  kepesseget nem tudja tovabbitani masoknak.., John viszont vegig ott van az alomban es vele ott van Clarence is.. szoval szerintem megis van egy kis idobeni csusztatas a  15. kepnel, viszont ha van, akkor Clarence hogyan tud a  szam vegen (megint) beszelgetni John-al az alomban (aha mar egyszer halott)??

Micho:
de ha külföldről netezel akkor Mile High Comics

talgaby:

--- Idézet ---ha annyit tudnatok mondani, hogy regi "eredeti" kulfoldi kepregenyeket lehet-e rendelni vag ycsak hasznaltakat, es hogy azokat milyen arban..
--- Idézet vége ---
Kezdetnek nézz körül itt, ha itt nem találod meg, ami kell, akkor itt és itt is kérdezősködhetsz, érdeklődhetsz. Vagy próbálkozhatsz az eBay-el vagy a Vaterával (menj a Csevej-csenölbe, ott van egy igazán előnyös "ajánlatról" egy link...), vagy más online (aukciós) áruházzal...

Nitro:
Aki nem olvasta volna még az RS-t, ezt a hozzászólást ugorja át.    
Amikor John beszél vele, Clarence már rég halott. Legalábbis én úgy vettem ki, és épp ez tetszett benne, hogy az elején még úgy tűnik, mintha élne, de nem.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése