HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (192/225) > >>

Farek:

--- Idézet ---Usagi Yojimbo!
--- Idézet vége ---
Mellékesen jegyzem meg, hogy szerintem ő az, aki szerepel mostanában a - talán a - TV2-n hétvégén reggelente leadott Tini Nindzsa Teknőcök rajzfilmben. Hacsak nincs más szamurájy nyúl is a vidéken  

freakdavE:
Kicsit régebbre visszanyúló téma.
Nekem megvan a Torony 1. része, és kíváncsi lennék néhány véleményre a művel kapcsolatban.
Azokat az ismerőseimet, akik szerepjátékoznak, nem érdeklik a képregények, akik meg képregényeket olvasnak, nem értik annyira szerepjátékos poénokat.
Szóval senkivel sem tudtam eddig megvitatni a témát.
Nekem személy szerint bejött, mint szerepjáték paródia. Baromi jókat deültem rajta és vagy 5x elolvastam egymás után.   Azóta meg még párszor.  
A képeken meg valahogy minden olvasásnál felfedeztem valami új apróságot. Mint karikatúra, szerintem baromira igényes munka.
Szóval ti mit gondoltok róla?

Spuri:
Usagi Yojimbo!

Nem mentem el az AnimeCon-ra ezért csak tegnap jutottam hozzá a kötethez.
Stan Sakai tényleg nagyon jó! A történetek ötletesek, a figurák aranyosak, az egész hangulat magávalragadó!
A kiadás nagyon igényes. Tetszett, hogy 148 oldalas, kifejzetten bejött, hogy fekete-fehér, az pedig a leginkább, hogy 1500 HUF-ba kerül. Várom nagyon nagyon a folytatását

Veszettül ajánlom mindenkinek, hogy vegye meg. Érdemes. És még a farzsabban is elfér, bár van annyira szép kiadás, hogy nem ajánlom ott rongyoltatni a lapjait

Zerit:
igenyes kiadas
"ismetles a tudas anyja" illetve "nem kell neked mindent tudni" szlogennel reklamozzak

beigli69:
Megvan a WarCraft képregény magyarul, tetszik, csak a 2-ször van benne ötödikfejezet más címen és a negyedik kimaradt  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése