HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
Kozi:
Meglep, meglep, nekem ezt biztosan tudnom kellett volna, nem? Hagyjuk is nem tudom most mi a gond azzal, hogy leírtam azt az infót, amihez hozzájutottam. Már unom a fórumokon, hogy beír az ember valamit és néha nem tudja megálni a nála "jobban informált" egyén, hogy ki ne javítsa, vagy rosszabb esetben flegmán lehurrogja (most az utóbbit nem személyesen neked, csak úgy általánosságban)... Olvasgass továbbra is DV fórumot, én továbbra is csak a WarCraftosat fogom nézni, a linek meg lehet másnak új volt, ha neked nem is.
"Igazság szerint engem nem zavar annyira a dolog. Megcsináltam volna szívesen, de ha kiadják, akkor kiadják és kész. Erről ennyit. " azt se én mondtam, hogy ne csináld, azért mert mondtam, hogy lehet van esély az itthoni megjelenésre nem engem kell megenni. Folytasd nyugodtan a munkát, ha akarod, mert én is szívesen olvasnám a képregényt magyarul. Csak hát, ha ki jön, akkor gondolom a HZs-sek le veszik, mert volt már rá példa, hogy olyan képregény volt itt fenn, amit később kiadtak magyarul ( ha jól emlékszem ), aztán azt ugye leszedték. Szóval jöhet az első szám
A többi infót meg köszi, sok új dolgot tudtam meg
Aldarion:
--- Idézetet írta: Kozi ---de hidd el, hogy a fórumukon ők nekem a DC-s WoW-os képregényt említették! Nézd meg a fórumot:
--- Idézet vége ---
Lehet hogy meglep de én is olvasgatom a DV fórumot, bár az is igaz, hogy leginkább a Dragonlance illetve a Forgotten Realms rovatokat figyelem, ennek ellenére a Warcraft szekció mellett sem megyek el, tehát nem mutattál újat a linkel
Igazság szerint engem nem zavar annyira a dolog. Megcsináltam volna szívesen, de ha kiadják, akkor kiadják és kész. Erről ennyit. Ha azon múlik kivárom a januárt, addigra csak lesz eredménye a dolognak, noha valószínűleg csak július-augusztus körül kezdenek tárgyalni a kiadásról, tekintve, hogy a TPB kiadást a vol. 1-et alkotó 7 füzetből július 22-én tervezik megjelentetni.
Az Antológiáról semmit, a Dragons of Outlandról annyit tudok, hogy a Sunwellből megismert figurák közül visszatér benne Pöröly Jorad és Tyrigosa, valamint felbukkan benne Malygos. Ezen kívűl annyit tudok még, hogy a sztori szervesen kötődni fog (állítólag legalábbis) a Wow mmorpg Burning Crusade című kiegészítőjéhez. Valamint azt hogy az Amazon.com 2008 június 17-re, míg a Wowwiki.com 2009 márciusára jósolja az első kötetet (ha nem említettem még akkor itt tenném hozzá, hogy ez is egy trilógia lesz).
Emellett tervben van egy "Warcraft Legends" című három vagy négy kötetes kiadvány ami a Sunwellhez és az Outlandhoz hasonlóan Manhwa stílus lesz, de erről csak annyit olvastam, hogy állítólag Augusztus 5-én jelenik meg az első kötet a wowwiki szerint. Erről viszont nem találtam se megerősítést, se cáfolatot.
talgaby:
Hm, megnéztem most én is... ez biza a WildStorm-féle, ami nálunk is megy...
No jó, addig még nem állítjuk le, amíg nincs hivatalos bejelentés és egyébként is júniusban ment volna ki az első rész a Zsákra, tehát van még bő két hónap, hogy eldőljön, mi lesz azzal, de nem árt figyelembe venni a kiadás lehetőségét sem.
Kozi:
Ehhez én is hozzáfűzök azért én is, nehogy tájékozatlannak tűnjek
Igen, én is olvastam a DV idei kiadványai között a Napkút antológiát (anno én megvettem mind 3 kötetet és nem hiszem, hogy beruházok erre is azért a pár színes oldalért, ami benne van. Mert ennyiben küldönbözik csak a külön kiadott részektől, nem? Ebben az egyben nem vagyok teljesen biztos, ezügyben felvilágosíthatna valaki ).
Egyébként én nem a levegőből szedtem, amit írtam. Bár írod, h lesz folytatása a trilógiának, aminek örülök, nem is halottam róla, de hidd el, hogy a fórumukon ők nekem a DC-s WoW-os képregényt említették! Nézd meg a fórumot:
http://deltavision.hu/forum/viewtopic.php?id=35
"Azon felül, még két füzet hiánya van az első kötetet alkotó 7 számnak, és majd ezután jön a gyűjteményes, aminek a megjelenésére vár a kiadó. A tárgyalásokat csak ezután fogják elkezdeni." (On Sale July 23, 2008) mint írják a weblapjukon is, azért írtam én is
Most ezen lehet lovagolni, hogy ezt vagy azt a kiadványt fogják-e kiadni (előbb), bár én itt abba is hagyom. Engem érdekel mind2, bár most előbb a DC-set olvasnám. A Dragons of Outland-re is kiváncsi vagyok, az se lesz baj, ha előbb az jelenik meg. Amilyen jók voltak az eladásaik (tudtommal), egy jó ideig biztos nem lesz hiány WarCraft-os képregényben Aminek persze nagyon örülök, szeretem Azeroth világát
Aldarion:
Ehhez csak annyit fűznék hozzá hogy képregényügyileg a Delta Vision egy-két kivételtől eltekintve a manga irányzattal foglalkozik.
Minthogy a Warcraftnak már van egy manga trilógia változata a Sunwell trilogy Richard A. Kaack-től és Kim Jae-Hwan-től (magyarul a Napkút-trilógia címen jelent meg), aminek augusztusban nyomják ki a tengerentúlon az Antológia című kapcsolódó kiadványát ugyanezen két szerző nevével fémjelezve, valamint figyelembe véve, hogy ugyanők erősen dolgoznak a Sunwell-trilogy folytatásán a Dragons of Outland-en, szerintem esélyesebb, hogy a Delta Vision ezeknek a folytatását akarja kiadni.
Ezt a gyanúmat erősíti az alábbi link, ami a Delta Vision 2008-as kiadói tervezetét tartalmazza. A képregények rovatnál "Richard A. Knaak - Kim Jae-Hwan: Warcraft antológia" szerepel, és nem a Ludo Lullabi valamint Walter Simonson neve által fémjelzett World of Warcraft.
http://deltavision.hu/index.php?static=publisherplan
Ennek ellenére ha azon múlik akkor kivárom a januárt. Végülis tényleg elképzelhető, hogy kiadják magyarul, noha a manga változatot esélyesebbnek érzem. Azon felül, még két füzet hiánya van az első kötetet alkotó 7 számnak, és majd ezután jön a gyűjteményes, aminek a megjelenésére vár a kiadó. A tárgyalásokat csak ezután fogják elkezdeni.
És még annyit fűznék hozzá, hogy 13 füzet a jelenlegi terv, két kötetre bontva.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése