HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (173/225) > >>

Kozi:
Szívesen, bár a 0. szám maradhat kint, szerintem sokan még nem tudnak arról, hogy ki akarják adni itthon is.
Most, ahogy rákerestem ezt találtam a dccomics.com-on:
http://www.dccomics.com/graphic_novels/?gn=9382

"WORLD OF WARCRAFT VOL. 1
Collecting WORLD OF WARCRAFT #0-7, based on the world's most popular massively multiplayer videogame, written by comics legend Walter Simonson!"    Gondolom egy TPB kötet-szerűség lesz (On Sale July 23, 2008), lehet, hogy még is több szám lesz, mint 12. A DV erre vár gondolom, ez is még csak nyáron jelenik meg kint, az itthoni megjelenésről lehet majd rákérdezek a DV fórumon. De még úgy is korai.

talgaby:
Hm, ha ez így van (bár vhol éreztem, hogy a Delta Vision erről is elkezd tárgyalni), akkor szólnom kell majd a honosítójának... feleslegesen nem akarunk senkit se dolgoztatni. Köszi az infót.

Kozi:
Igen talgaby, a nálatok is megjelent WoW-os képregény lesz, majd, amit kiadnak majd elvileg. Nekem legalább is ezt írták a fórumukon. Régebben olvastam, hogy "Tizenkét részes képregény sorozatot tervez a Blizzard. 24 dollár rá az előfizetés. Walter Simonson írja a sztorit, a borítót Jim Lee rajzolta. Részt vesz a munkálatokban Samwise Didier, Ludo Lullabi és Sandra Hope.", nem olyan sok szám, tehát, ha a DV tényleg ki akarja adni itthon, akkor szerintem még idén lehet rá esély. Bár ki tudja  Én mindenesetre várom, az első pár részt leszedtem már 1-2 hónapja (talán a Free Comic Books-ról), de még nem olvastam el. Azóta biztos fenn van már legalább a fél sorozat. Személy szerint annak örültem volna, ha az egész sorozatot Samwise Didier rajzolja, nem csak 1-2 borítót, de így is kiváncsi vagyok rá.

beigli69:
nincs még ősz ?

talgaby:
Na várj, a DV akkor tárgyal a WildStorm-féle WoW-képregényről? Arról, ami 4 hete megjelent nálunk is (a 0. része)?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése