HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (168/225) > >>

Kozi:
Hú, már nagyon rég nem jártam erre.   Még csak most olvastam talgaby hsz-ét, de akkor reagálnék is rá (jobb később, mint soha).

Először is köszi az észrevételeket, nagyon sok dolgot említettél, amire érdemes (mások szerint is) odafigyelni a következő számnál. A negatívumok észrevételek nagy részét meg is értem, mondjuk javában dübörög a 2. szám készítése, ahol már megpróbálunk Petivel jobban odafigyelni ezekre a javításra szoruló dolgokra. Kár, hogy csak most olvastam a hsz-t, de ettől függetlenül még van idő, hogy átgondoljuk a következő számban sikerült-e kijavítanunk azoknak a dolgoknak a nagy részét, amelyeket sokan negatívumként említettek. Ha teljes egészében nem is, de remélem a 2. szám valamivel kiforrottabbnak fog tűnni az elsőnél.
A minikben gondolkodást egy jó ötletnek tartom, majd felvetem az ötletet, mert bennem is felmerült már régebben is, hogy nagyon elnyúlhat a történet aztán a végén már nem sok jó sül ki az egészből  De majd meglátjuk.
A színezéshez: remélem ezzel az újfajta színezési technikával már jobban mutat a képregény, mint az első számban. Képernyőn biztos jobban mutat (szerintem  ), remélem nyomtatásban is így lesz.

Röviden ennyi, augusztusra tervezünk egy újabb frissítést az oldalon, néha nézzetek be hozzánk!

Aldarionnak meg köszönet a hírcsokorért!  Persze, hogy érdekel. Lehet, hogy hülye kérdés, de ez a WarCraft: Legends az a manhwa lesz, ami a Burning Crusade idején játszódik és a Sunwell folytatása, vagy az egy másik volt? :O Bár írtál arról is korábban, csak lusta voltam utánna nézni.

Aldarion:

--- Idézetet írta: Kozi ---Az infókat továbbra is várom  ide a részedről, ez a topic lesz a WarCraft infó lelőhelyem  
--- Idézet vége ---
Nah egy-két friss infó a WarCraft-ról, már ha érdekel.

Odakint augusztus 5-én jelenik meg a WarCraft: Legends 1. kötete, ami a manhwa-vonalat képviseli (megjegyzem, hogy ha tetszett a Napkút-trilógia, akkor ez seggberúgás terhe mellett kötelező darab lesz). Amolyan antológia féle lesz, több szerző-egy rajzoló. A történetekért Richard A. Knaak, Dan Jolley lesznek a felelősek, míg a rajzoló (ismét) Kim Jae-Hwan lesz, aki az egész Sunwell-t rajzolta.
A második kötetét novemberre ígérik odakint, az alkotó gárda pedig kibővül, Carlos Olivares személyében új író csatlakozik a stábhoz, míg a rajzoló személyében nem történik változás.

Ami pedig a World of WarCraft-ot illeti: Walter Simonson és Ludo Lullabi munkája jelenleg a 9. számnál tart, de a v1 hardcover formátumban vagy július 29-én vagy augusztus 6-án fog megjelenni, így végre (remélhetőleg hamarosan) eldől a magyar kiadás sorsa, tekintve, hogy a Delta Vision kiadó elvileg ennek a megjelenését várta, hogy megkezdjék a tárgyalást az esetleges magyar változatról (szurkolok nekik).

Illetőleg, ahogy az borítékolható is volt, a WildStorm nem áll meg ennyinél. Bár a v2 még javában tart, a záró, 13. szám kb. január környékén fog megjelenni, már be is jelentették szeptember 10-én megjelenő új, négyrészes mini első számát. Az új mini a World of WarCraft: Ashbringer címen fog futni, az alkótók pedig Micky Neilson (író), valamint Ludo Lullabi és Tony Washington (rajzolók) lesznek.

Végezetül: Ha valakinek van új infója a magyar kiadás(ok)kal kapcsolatban, az legyen szives és írja meg nekem! Köszi!

Predash:
Na közben megvettem a Felfedezését is. Nagyon jkó kis olvasmány, bármikor kikapcsol! Ez a Scott meg őrült!

Spuri:
Már én is kicsit túlhaladtam a felén  Igazából azt akartam lemérni, hogy amit csináltam, az hol hibázik Scott szerint. De tényleg jó, hogy vannak ilyenek

Predash:
Ma megvettem A Képregény Mesteréségét, és roppant módon örülök, hogy vannak ilyen kiadások is itthon. Meglehetősen érdekes ovlasmány.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése