HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
zozi56:
Csak nem a Sötét Lovag hatása?
szerk.: Utánanéztem a wikin, de ott nem találtam a filmek alapján készült képregényeket. Készültek egyáltalán ilyenek?
talgaby:
Speciel te "igazi" alatt a filmképregényeket érted akkor inkább. Így keress rájuk/tegyél fel apróhirdetéseket.
Jimanszky:
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni!
Be akarom szerezni valamennyi egyedi képregényt/Batman,a denevérember,Batman visszatér.../amik a film alapján készültek és amik az eredeti,nem ilyen sorozatos.Remélem értitek mit szeretnék.Ebben kérném a segítségeteket,mert nem nagyon értek hozzá.Találtam rengeteg képregényt,de nem tudom igazán,hogy melyik az "igazi" és melyik sorozat vagy mi.
Előre is köszi!!!
Üdv!
Kozi:
--- Idézetet írta: Aldarion ---A Napkút-trilógia folytatása a Dragons of Outland címet viseli
--- Idézet vége ---
Ja igen, most már meg van, ezzel kevertem. Akkor a Legendsről most hallok először Köszi az infót!
Aldarion:
--- Idézetet írta: Kozi ---Aldarionnak meg köszönet a hírcsokorért! Persze, hogy érdekel. Lehet, hogy hülye kérdés, de ez a WarCraft: Legends az a manhwa lesz, ami a Burning Crusade idején játszódik és a Sunwell folytatása, vagy az egy másik volt? :O Bár írtál arról is korábban, csak lusta voltam utánna nézni.
--- Idézet vége ---
Manhwának ugyan manhwa, de nem a Sunwell folytatása. Ez egy négy kötetesre tervezett különálló sztori. A Napkút-trilógia folytatása a Dragons of Outland címet viseli, és jelenleg annyit tudni róla, hogy Richard A. Knaak írja, Jae-hwan Kim pedig rajzolja, mint az előzményét is, illetve még annyit, hogy valamikor 2009-ben jelenik meg.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése