HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
Kozi:
Rendben Aldarion, majd megnézem a videókat!
Más téma:
A december 7-ei Hungarocomixra megjelenik a Bloodlust 2. része is, ezúttal már színes borítóval! Várunk minden érdeklődőt az asztalunknál!
Előzetes a képregényből itt: http://www.kepregeny.net/?p=3452 illetve a weboldalunkon: http://bloodlust.extra.hu
Aldarion:
--- Idézetet írta: Kozi ---Köszi az infókat! Én most a Lord Of The Clans játékon meglepődtem, nem is hallottam még róla! Kiváncsi vagyok milyen lesz! :O
--- Idézet vége ---
Pontosítom magam, mert most már nem tudom mi az igazság...
A WarCraft Adventures Egy 2D-s kattintgatós kalandjátéknak készült, még a WarCraft 2 után kezdték el fejleszteni, de azután valamilyen oknál fogva félbehagyták. A története mindenesetre hiteles, mert erre épült rá később a WarCraft 3: Reign of Chaos, illetve Christie Golden is ez alapján írta a magyarul is kapható Klánok Ura című regényét.
A pontosítás pedig annyiból állna, hogy nem tudni biztosan lesz-e belőle valami, mert imitt-amott rebesgetik, hogy a Blizzard leprolta és újrakezdi a fejlesztést, de a legtöbb helyen még mindíg csak halott projektként hivatkoznak rá, a fejlesztő cég meg még nem mondott erről semmit.
Ezen a linken találsz egy összevágást az eredeti átvezető filmekből
Ez pedig az eredeti játékmenet elképzelést mutatja.
Kozi:
Köszi az infókat! Én most a Lord Of The Clans játékon meglepődtem, nem is hallottam még róla! Kiváncsi vagyok milyen lesz! :O
Aldarion:
--- Idézetet írta: Kozi ---Azt hiszem erőt veszek magamon és elolvasom az Ashbringer-t, egyre jobban kíváncsi vagyok rá
--- Idézet vége ---
Épp most néztem utána a dolgoknak, és azt állapítottam meg, hogy a 2009-es év sem telik el WarCraft nélkül...
példának okáért januárban befelyeződik a Wildstorm Ashbringer című minije ami mellékesen egy igencsak jó kis mini, pláne hogy a második számban felbukkant egyik személyes kedvencem, Kel'Thuzad, a lich-varázsló. Viszont sajnálatos, hogy az ehavi számot eltolták december elejére...
Ugyancsak a WS WoW szériájához tartozó hír, hogy decemberben véget ér az első felvonása történetnek, hogy úgy mondjam minden titokra fényderül. És (számomra legalábbis) jó hír, hogy a történet folytatódni fog, így a tervezett 13 számból előbb 14 lett, majd most már be van ígérve a 15. résztől kezdve egy új sztori, ugyanezen hősökkel, sőt a 16-ban visszatér végre Rehgar, az ork sámán is.
A manhwa vonalon is van pár újdonság:
Ebben a hónapban jelent meg a WarCraft Legends című antológia 2. kötete, illetve bejelentettek egy új egykötetes kiadványt, Death Knight címmel. Erről még csak annyit tudni, hogy Dan Jolley írja, és hogy 2009 július 6-án jelenik meg. Illetőleg továbbra sincs a Napkút-trilógia folytatásának megjelenéséről.
Ja és mégvalami: Számomra meglepő, de örvendetes hír, hogy a Blizzard újabb warcraft játék fejlesztésébe kezdett, ráadásul ez nem WoW kiegészítő, és nem stratégiai játék lesz... Ez most "csak" egy kalandjáték lesz, Lord of the Clans címmel (ami kb. annyit tesz hogy a Klánok Ura) és gyanítom hogy az azonos című regény eseményeit dolgozza majd fel.
Kozi:
Igen, a DV fórumon is a Legends-re utalnak:
"A DC-s sorozat még nem fix, szerződésünk még nincs rá, de nem felejtettük el. Ami biztos ezen a téren, az a Warcraft-manga új sorozata. (Ez utóbbi antológiakötetekből áll, azaz novellák feldolgozásai szerepelnek benne legjobb tudomásunk szerint.)"
Szóval egyenlőre ez várható.
Azt hiszem erőt veszek magamon és elolvasom az Ashbringer-t, egyre jobban kíváncsi vagyok rá
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése