HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (161/225) > >>

Shazam!:
Jelent meg nálunk olyan képregény amelyikben ott volt Captain Marvel/Shazam????
Mert nekem csak egy superman képregényem van és csak egy mondatot mond  -_-'.

Aldarion:
Nos, igen. Elég hamar kiadják, ez igaz, noha engem nagyon bosszantanak az így átugrott fejezetek, hisz eléggé érdekel a Régi köztársaság, ilettve bevallom őszintén, nekem tetszett ez a Hagyaték című rókabőr is, sajnáltam is, hogy a Sith Birodalom bukásáért dobták az egészet, most meg hirtelen átlépve egy jókora szakaszt mind a kettőt a Vektorral folytatják. Nem értem a kiadó gondolkodásmódját, de szerintem a részletekről Recsit kellene faggatni, neki talán több infója van ezzel kapcsolatban.

Kinglade:
Ebbe a topicba se mostanában írt valaki  . Én is csak azért írok, mert nem tudom hova írjak arról amiről akarok. Na szóval, miért van az, hogy a KN-en nem írtak arról, hogy elkezdték kiadni itthon a Star Wars Vektor-t? Ha nem mentem volna tegnap megvenni az új CSP-t akkor nem is tudtam volna meg. Nem vettem mostanában SW képregényt, de a Vektorról sok jót hallottam. Ja amúgy eddig egész jó a történet csak így, hogy két havonta jelenik meg két rész, kicsit lassan fogunk haladni. A rajz már nem tetszik annyira, de hozzá lehet szokni. Azért egész jó, hogy az amerikai megjelenéshez képest viszonylag hamar kiadja a Semic.

Spuri:
Én is így vagyok vele

Amúgy én megyek rajzolgatni majd a ríltájm-rajzolókhoz, úgyhogy mint a kiállítási majmokat, lehet jönni nézegetni. Azon kívül viszek majd ki néhány ceruzás oldalt a Charax 2-ből is csak hogy mindenki jobban várja majd!

talgaby:
Na, tehetek félre egy újabb ötszázast a héten...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése