HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (163/225) > >>

Aldarion:
A manhwa sorozat szerintem ez esetben, nagy valószínűséggel, a Warcraft Legends-et takarja, mivel abból már decemberben a 3. kötetet adja ki a Tokyopop, bár 2009 elejére ígérik (végre-valahára) a Dragons of Outland első kötetét is. Több manhwáról nincs tudomásom jelenleg.

A WoW - Ashbringer-ről tudok, már átnéztem, de még nem olvastam el, és eléggé ígéretesnek tűnik. A története annyi bizonyos, hogy a 3. rész a Reign of Chaos előtt játszódik, megkockáztatnám a tippet, hogy valahol a Második háború végóráit tárja az olvasók elé, legalábbis a bevezetése. Sajnos azonban semmit sem tudok a WoW magyar kiadásáról, csak annyit, hogy elvileg tárgyalnak róla. Recsi ígért nekem egy olyat, hogy a jövőheti Börzén utána érdeklődik élőszóban a dolognak, tehát remélhetőleg akkor majd tudok friss infóval szolgálni. És ha kedvező választ kapok, akkor az alap sorozat első számai talán még az idén ki is kerülnek ide az oldalra, azután ha letelt a féléves határidő jöhet az Ashbringer is, nem rajtam fog múlni.

Kozi:

--- Idézetet írta: Aldarion ---Manhwának ugyan manhwa, de nem a Sunwell folytatása. Ez egy négy kötetesre tervezett különálló sztori. A Napkút-trilógia folytatása a Dragons of Outland címet viseli, és jelenleg annyit tudni róla, hogy Richard A. Knaak írja, Jae-hwan Kim pedig rajzolja, mint az előzményét is, illetve még annyit, hogy valamikor 2009-ben jelenik meg.
--- Idézet vége ---

Aldarion van valami új WarCraft infód? Én a DeltaVision fórumán olvastam, hogy lesz új képregényük, idézem: "Az új Warcraft mangasorozatunkat a jövő évben kezdjük el. (Minden valószínűség szerint az első negyedévben.)"
Na már mostan rákérdeztem, hogy akkor nem a Wildstormos lesz-ééé kiadva, kíváncsi vagyok ez a mangasorozat mit takar.

Ezen kívül annyi újdonság van még, hogy indult egy 4 részes Wildstorm mini sorozat World of Warcraft Ashbringer néven, az első szám már fent van neten.  

Spuri:
Némi infóm van már a Charax második kötetéről, amit bárki elolvashat a kunyhómban!

Jimanszky:

--- Idézetet írta: Predash ---Hát mivel a KTN éppen nyaral, ezért jó kérdés. Nekem megvan a polcomon a Mindörökké Batman.
--- Idézet vége ---
Nekem is meg voltak,Batman visszatér-t kivéve,csak muterom kidobta őket és szeretném mindet visszaszerezni:(Vateráról meg tudok szerezni 3-at,de a visszatér necces lesz:S

Predash:
Hát mivel a KTN éppen nyaral, ezért jó kérdés. Nekem megvan a polcomon a Mindörökké Batman.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése