HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (218/225) > >>

kaine:
Ez jó, akkor belevágok.  

d-mon:
kaine heteséből én négyet vennék:
Pókember
Daredevil v2-Megtorló
Hulk-Deadpool
Preacher-Y-man
talán ötödiknek egy-egy classic póki  

Punkológus:
Szerintem rá kéne mozdulni egy másik táborra, mégpedig a Magyarországon szintén lenézett és meg nem értett szerepjátékosokra. Nekik legalább van bolthálózatuk, ahol eléggé családias a hangulat (tehát ott már egymásnak is tudják ajánlani) és ők is legalább annyira "fantáziavilágba" élnek, mint mi.

kaine:

--- Idézet ---Igen egyéni módszer a terjesztésre... Add át a tippet kaine-nek, hátha alkalmazza a kiadójánál   .
--- Idézet vége ---
Most lehet, hogy ez váratlan hidegzuhany lesz, de Kaine-nek nincs kiadója...   A Kingpin nem az enyém, csak megbízott vagyok, de erről még később tárgyalhatunk.  

Micho jó nyomon jár, tényleg a felnőttesebb képregényekkel lehetne kezdeni valamit. Egy Prédikátor, egy Constantine, egy Y az Uccsó Férfiú, egy Sandman...
érdemes lenne megpróbálkozni a fantasy képregényekkel is, vagy egyszerűen csak a szépekkel, mint a Top Cow szinte bármelyik kiadványa, elsősorban a Witchblade, vagy a Spirits of the Tao.
Persze, ha bármi lehetne, hát én így képzelném el (48 oldal, havonta):
1: Pókember
2: Pókember classic
3: Fenegyerek v2- Megtorló (Ennis)
4: Deadpool- Hulk
5: Captain Marvel- Fanta Four
6: Prédikátor- Y Man
7: Marvel Extra (Silver Surfer, Thor, Infinity Gauntlet, stb.)

Ja, X-cím nincs benne.    

VTomi:
Egyértelműen folytatni kéne a régi félbehagyott sorozatokat, lásd Spawn és X-Men. Ha a Spawn sikerrel futna, egy idő után jöhetne a Hellspawn, ami mérföldkő lenne itthon, mert ugye elég durva... (bár az 16 részt ért meg szóval itthon is emgszűnne) Tomb Raidert nem lenne érdemes kiadni, mert azt mnidenki gagyinak nézné (ÉS sokszor az is...)Alien képregények jók lennének, az igényesebbje. Witchblade-et nemtom, igazából nem ismerem csak a TR crossovereket, úgyhogy nemtom mennyire van fantázia a dologban. A terjesztést egyértelműen valami tévés cuccal kéne összehozni, mint a rajzfilmek meg a tévén futó filmek, mert a többit még hallomásból se ismerik legtöbben. Az a baj, hogy a legtöbb ebmer szemében tényleg ciki ilyeneket olvasni, mert nem veszik komolyan. Múltkor mikor a Hellspawnt nézték ismerőseim, döbbentek le, hogy ilyen manapság a képregénykiadás, és nem Donald kacsa-szintű... Azt a képet be is linkelem, amin elájultak.
Hellspawn

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése