HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (219/225) > >>

Gabe:
Ha nem lenne sikeres, a második részig nem jutnál el...
De tételezzük fel, hogy még a bőrünk alatt is pénz van:
-Spawn, az első résztől újra.
-300 azért is    
-Witchblade jöhetne, de csak akkor ha idönként a minikre is sor kerülne, (Spawnnál is)
-Nekifeküdnék a WH 40k vonatkozású dolgoknak
-Még több Pókember
-CW (ha gazdag lennék, akkor párhuzamossan az amcsi megjelenéssel)
-Felelevenítenék pár régi címet, amit a 90'-es évek elején adott ki a Semic
-sima F4
-Megtorló
-Turnertől mindent
-Magdalena
és így tovább

talgaby:
Hm, mindketten megint azon törtétek a fejeteket, hogy mit *lehetne* kiadni, de én azt akartam kérdezni, hogy: Tegyük fel, AKÁRMIT is adtok ki, az sikeres lesz, ez esetben miket terjesztenétek el kis hazánkban. Akár úgy is kérdezhetném, melyek azok a címek, amiket nagyon szívesen osztanátok meg a nagyközönséggel magyarul. Én a Withchblade-et a Top Cowtól, az Aspen Comictól a Fathom- és a Soulfire-sorozatokat (abba öli a legtöbb munkát Turner), és persze  Rogue-sorozatot a Marveltől. Hirtelen ennyi. Na jó, talán még két, Bendis nevéhez fűződő dolgot: A POwerst és a Daredevil v2-t.

Gabe:

--- Idézet ---Vagy Marveltől mondjuk az egy évig futó Rogue-sorozat angolul...
--- Idézet vége ---
Ne legyél önző, mi lesz velünk?    

Viccen kívül: én a 300-at dobnám be, egy keményfedeles TPB formájában. Mondjuk 4000Ft körüli áron (3990). A reklám a nem képregény rajongók számára nem lenne olyan nagy szám, mivel a Sin city a mozikban befutott, ezért csak sűrűn kellene emlegetni Miller nevét, és semmi gond.
Attól függetlenül hogy nem mindenki szereti őt, ez a cím azért valószínű hogy elnyerné mindenki tetszését. Azaz 1-2 ezres példányszám ami mostanában jó esetben elmegy egy (magyar) tpb-ből az szerintem ebből is elmenne. A Spártaiakat meg amúgyis mindenki ismeri és szereti.

+++

Én Budapesti vagyok, itt lakom a belvárosban, és itt sem igen lehet elérni bizonyos kiadványokat, Pl. az Eduárd keresgélésére már ráuntam, pedig elmentem egy pár helyre érte. A Panini kiadványok sem olyan egyszerű esetek azért, nem mindenhol vannak, kisebb újságosoknál nem is érdemes próbálkozni.  Ami stabilan, könnyen beszerezhető (persze ha eljut a kiadásig) azok a Semic kiadványai. Éppen ezért szerintem nem csak a reklámok hiányzanak, hanem a nagyobb mértékű terjesztés is. Pl. A Panini cuccok mentek már pár hónapja, mikor megtudtam hogy ők is adnak ki képregényt, és az is csak véletlenül történt. (akkor még nem volt netem).   Az meg milyen reklám már, amit képregénybe tesznek? Azt nehezen fogja látni egy nem képregény rajongó, aki lehet hogy fogékony volna rá, de nem olvas semmit.  
Szerintem lenne igény rá, úgyanis a képregényes rajzfilmekre is van igény, úgyhogy  már csak egy kis lépés kellene előre. (Mondjuk az adott rajzfilmek után benyomni az adott képregényhez tartozó reklámokat, meg ilyenek. Persze, drága meg minden, de amíg nem kockázatnak, addig nem is fog változni a helyzet)

Micho:

--- Idézet ---(Tényleg, ha indítanál egy kiadót, te miket adnál ki? Nem a piactól függően, hanem amit  szeretnél.)
--- Idézet vége ---
elsőként?

hmm...

az utadat!  
(bocs, nem lehetett kihagyni )

én ráfeküdnék a felnőttesebb címekre, mert egy 10 éves korosztállyal egyszerűen nem lehet manapság már megszerettetni a képregényt, annyi minden más van, ami elvonja a figyelmüket... ez tapasztalat, sajnos. legkisebb uncsitesómból hardcore Pókfant akartunk faragni, vettük neki szorgalmasan az ultimate-et (mármint a magyar megfelelőt) és eleinte jó úton jártunk, szerette, hisz ismerte előtte a rajzfilmekből, játékokból, stb.. aztán egyszercsak nem érdekelte tovább, leragadt a számítógépnél, azóta se lehet kevakarni róla... Pókemberrel is max csak a szg-pes játékok keretein belül hajlandó foglalkozni  
szóval én a huszonéves korosztályt céloznám meg, felnőttesebb címekkel, rájuk alapoznám a jövőt.  

talgaby:
Hidd el, Szegeden se fenékig tejfel az élet ilyen szempontból. De azért előbb-utóbb oda is meg fog érkezni, meg ide is. Figyeld a Knetet meg a Spidertomot, itt vana  legnagyobb esély arra, hogy meglátod, mikor jeleneik meg. Sajnos mást nem tudok mondani.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése