HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (217/225) > >>

Punkológus:

--- Idézet ---kaine felsorolásából nekem csak a Punisher és a Preacher nem tetszene,
--- Idézet vége ---
Pedig abból nem engedünk, slussz-passz  Én negatv kampányt folytatnék ellene, sőt országos betiltással fenyegetném, úgy jobban fogyna  
--- Idézet ---NINCS az az isten, hogy valaki rábeszéljen Witchblade fordítására. Szeretem az életem. Nem akarok öngyilkos lenni...
--- Idézet vége ---
Főleg ha ez a többi képregény elhanyagolássával járna    
--- Idézet ---csakhogy azóta megtértem, a mindenható Marvelhez 
Régen szerettem a szuperhősös dolgokat, volt egy kihagyás amikor besokaltam, de azóta hozzáfértem néhány olyan dologhoz ami megváltozatta a véleményemet.
--- Idézet vége ---

talgaby:
Oké, azt elismerem, hogy a Witchblade-ben, különösen az elején rengeteg, és szó szerint rengeteg szöveg van, különféle színes bubikban, ráadásul nem igazán lehet egy történet után se maghúzni a vonalat, az első huszonrészek egy klomplett sztorit alkotnak. (De ugyanakkor elvileg a Deadpoolok is a Deadpool=Tiamat-gyilkos sztorival, ám a Spidertom elég gyorsan megoldotta a dolgot...)

Gabe megtért... van remény!   A Marvel elől nem lehet elbújni, legjobb esetben egy DC-pajzzsal védekezni (de azzal se sokáig).  

(Ja, és nem, NINCS az az isten, hogy valaki rábeszéljen Witchblade fordítására. Szeretem az életem. Nem akarok öngyilkos lenni...)

Gabe:
csakhogy azóta megtértem, a mindenható Marvelhez  
Régen szerettem a szuperhősös dolgokat, volt egy kihagyás amikor besokaltam, de azóta hozzáfértem néhány olyan dologhoz ami megváltozatta a véleményemet.

Szerintem a Witchbladet azért nem honosítják, mert marha hosszú lenne, sok a mini, és így havonta kéthavonta kiadni egy részt... inkább jóbb ha nem is csinálja senki. Pedig érdekelne.

talgaby:
Nos, csak belendült itt mindenki fantáziája.
Csak megbízott?!   Nofene. Ez tényleg gyanús. Lehet, hogy nem véletlenül "Kingpin" a neve?  

Azért az tetszik, hogy Gabe, aki nem i szereti a szuperhős-comicokat, kapásból berakott három Marvelt is.  
kaine felsorolásából nekem csak a Punisher és a Preacher nem tetszene, de ha kicserélné a Witchblade-Spirit os the Tao (ezt hogy felejthettem el, mikor az egyik kegjobb-legszebb) párosra, totál gyönyör lenne (még ha valószínűleg sose valósul is meg).

Ja, és a Witchblade-ebn csak van valami fantázia, ha az a mai napig leghosszabban életben maradt Top Cow-cím. Rajta kívül tudtommal a régiek közül Aspen tartja még magát, ő is azért, mert Turner kedvence és amíg megvan a kiadója, addig akar is Aspent csinálni...
És igen, én nagyon-nagyon szeretném, ha a Boszorkánypengét kiadnák Magyarországon. Szerintem nem csak szép, de ötletes is. (Meg nagyon szép, különösen a koraiak). Tényleg, ezt miért nem honosított senki?

Nitro:
Én meg majd jól belédvágok.  
Hogyhogy te csak megbízott vagy? A megbízó a háttérben akar maradni?
Én valami Fisk nevet hallottam...  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése