HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

A Csodálatos Pókember

<< < (91/96) > >>

Daredevil:
Neklem annak idején rémálmaim voltak attól a Venom-pofától.

Punkológus:
Gyors megnéztem... azzokat a nagyon király rajzokat Adam Kubert bűvészkedte papírra. Nagyon tudott valamit... Saviuk meg nekem se volt sohasem a kedvencem, bár oly nagy gondjaim se voltak vele. Mindig úgy gondoltam, hogy ő hozza az erős közepes rajzait.

VTomi:
Azaz, azaz. Nagyon tetszett az a rajzoló, kár, hogy mást nem láttam tőle. (És hogy a sztori felét Alex Saviuk rajzolta, akiért személy szerint nem vagyok oda)

Punkológus:
Venom Szellemei - Befejezés? Lefejezés?
Én Bagley párti vagyok (csak a régi, az újabb már nem annyira), de azzok a rajzok tényleg fenomenálisak. Az általad említett kép is nagyon jó, de ebben a történetben szerepelt a kedvenc Venom-fejem is. Az is kétoldalas, mikor Blaze nyomja a puskát Venom fejéhez. Azzok a kaotikusan szétálló fogak nagyon jól megvannak rajzolva.

Daredevil:
Én Vtomival értek egyet. NAgyon tetszett, hogy Peter annyira nem tudja feldolgozni a szimbióta által befolyásolt viselkedését, hogy rémálmai vannka tőle. A beszélgetés MJ-vel nagyon jó volt. Érezhető volt rajta, hogy meg akarja neki mondani a Venom-dolgot, de nem akarja ebbe az egész katyvaszba visszarángatni. Én nem hiányolom az akciót, mert az emberi oldal jól volt kivitelezve.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése