HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

A Csodálatos Pókember

<< < (90/96) > >>

hellboy:
MÁR ALIG VÁROM!

ELOLVASTAM A VÉLEMÉNYEKET. ÉN IS AZT SZÜRÖM LE, ÉS AZT IS TAPASZTALTAM, HOGYHA VALAKI VALAMILYEN ULTIMATE-BA RAJZOL MEGPRÓBÁL ÚJITANI VALAMIT. (EZ SZINTE TERMÉSZETES) EZ VAGY SIKERÜL VAGY NEM.
PL:
1. U.SM. 38-ASBA TÉNYLEG ÉRDEKES VOLT VENOM ÁBRÁZOLÁS AHOGY VTOMI IS IRTA: EDDY ÁTALAKULÁSA, FOGAK ÁBRÁZOLÁSA
2. AZ U.F4. A TÖRTÉNET MOSTANÁBA ELÉG GYENGE, DE EGÉSZEN JÓK A RAJZOK

DE MINDEN IZLÉS ÉS POFON, KINEK MI JÖN BE, MERT LEHET HOGYHA AZ EMBER MEGSZOK EGY KARAKTERTIPUST, AKKOR IDEGENKEDIK AZ ÚJTÓL.
ÉN VISZONT AZT MONDOM JÓ A VÁLTOZATOSSÁG.
A MÁSFAJTA ÁBRÁZOLÁSMÓDOKRA IS SZÜKSÉG VAN.

kaine:
A következő részben megkapjátok, ami hiányzott: nagy bunyó és mondanivaló.  

Punkológus:

--- Idézet ---Engem ez teljesen ledöbbentett, hogy Adam Kubert, pedig most néztem, és tényleg.
--- Idézet vége ---
Ezzel sokáig én is így voltam, nekem is más hívta fel a figyelmemet. A konklúzió pedig az, hogy ha az újság az Ultimate felirattal kezdődik, akkor még a legjobb rajzolón is ront valamennyit

VTomi:
Ne csessz ki... Engem ez teljesen ledöbbentett, hogy Adam Kubert, pedig most néztem, és tényleg. És én még hiányoltam a rajzait!  Mondjuk itt sokkal jobban mutat, mint az Ult.X-Menben, ott nem igazán csípem a rajzait, inkább Andy K. Jön be abban a sorozatban.

Punkológus:
 Rád akkor nagyon hatással lehetett. Azzokban a részekben külön szerettem azt is, hogy az oldal széle is fekete volt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése