HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

A Csodálatos Pókember

<< < (92/96) > >>

VTomi:
Ööö... Itt mindenki arra szavaz, amire eddig még más nem?  
Akkor képek elemezgetésénél maradva: Nekem nem a térdelős, hanem az eggyel afeletti perspektivikus tetszik, illetve eggyel előrébb a tomboló szimbióta.
Egyébként kicsit érdekes itt a szimbióta ábrázolása, szóval itt-ott kicsit tengeriszörnyes, lásd az ez az alatti képet, de legalább kicsit változtattak az eredeti koncepcióhoz képest, mert Bagley ábrázolása itt-ott enyhén már triviálissá kezd válni (Lásd Venom fogazatát alapból) Mondjuk nekem Venom ábrázolásából az tetszett legjobban, ami a régi sorozatban volt egy sztoriban, ahol Fekete bigyók elragadták Pókembert Vészmanóstul a csatornába, és ott van az a rész,  ami egy duplaoldalas képpel indul, hogy Venom és Szellemlovas tépik le egymás fejét. Na, én annál jobb Venomot még nem láttam. (A sztori címét lusta vagyok előkeresni, de ha nem tudjátok, melyikről van szó, megnézem vagy beszkennelem.)

hellboy:
VTOMI ELOLVASTAM AMIT ÍRTÁL.

AZ IGAZ, HOGY VAN EGY KÉT JÓ (ÉRDEKES) RAJZ:
NEKEM PÉLDÁUL TETSZIK:

1. AZ UTOLSÓ ELŐTTI OLDALON AZ A KÉP MIKOR
PETER SZEMBEN ÁLL A 4LÁBON ÁLLÓ VENOMMAL,
2. KETTŐVEL VISSZÁBB A FÉLOLDALAS VENOM KÉP MIKOR AZT MONDJA
: EZ AZ IGEN

DE A VÉLEMÉNYEM A TÖRTÉNETRE MARAD, HIÁNYOLOM A JÓ ÖTLETEKET.
VISZONT A MEGITÉLÉSEK MÁSOK-MÁSOK, IZLÉSEK ÉS POFONOK.
NEKED BEJÖTT, NEKEM NEM.
REMÉLEM VISZONT, HOGY A KÖVETKEZŐ RÉSZ JOBB LESZ,
MERT SZERETEM EZT A SOROZATOT, A BENNE LÉVŐ KARAKTEREKET IS.

VTomi:
Hellboy, nem értek egyet veled. Nekem nagyon tetszett ez a szám, nagyon jó volt az elején a rémálomnak a színezése (a nyomda hibája, hogy a fekete szürke volt benne, meg az egész újságban, de ez van), aztán nemtom neked miért az akció jelenti a tartalmat, szerintem pont azért volt jó ez a szám, mert nagyon emberi volt a MaryJane-es párbeszéd az elején, utoljára a 14., bevallós szám tetszett ennyire a sorozatból. Venomról érdekesek a rajzok, nekem kifejezetten tetszett, mikor a szimbióta úgy húzódott le róla, hogy az arca látszott a kifeszített fekete bőr alatt.
Szóval összegezve szerintem nagyon jó volt ez a szám.

Micho:
Megjelent az új szám! (#38)

az előző szám tetszésindexe:

Nem is veszem.  [ 5 ]   [20.00%]
Inkább hagyjuk.  [ 1 ]   [4.00%]
Szódával elmegy.  [ 4 ]   [16.00%]
Egész jó!  [ 6 ]   [24.00%]
Szuper!  [ 7 ]   [28.00%]
Ez a kedvencem!  [ 2 ]   [8.00%]

Összes szavazat: 25

Micho:

--- Idézet ---MICHO!