Szerző Téma: *WHADDAFAKK*  (Megtekintve 296695 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
  • Nem: Férfi
*WHADDAFAKK*
« Válasz #675 Dátum: 2009. Június 24., 13:05:42 »
Függetlenül a Hidegháborús helyzettől, ami jelenleg a Forma-1-ben uralkodik, az én legnagyobb problémám nem az autók kinézetében és (évi) átlagos teljesítményében van, hanem sokkal inkább abban, hogy a mai F1-ben már nincsenek igazi klasszis pilóták, olyan személyiségek mint annó 15 (20) évvel ezelőtt. Helyettük már csak duzzogó, nagypofájú pilóták vannak (és az az egy iszákos  ), nameg zseniális mérnökök. Egyébként a mostani F1-ben is mondhatni Ferrari vs. McLaren csata zajlik (bár ennyi erővel a Benetton vs. Williams "párharcot" is írhattam volna), csupán más színekben (Brawn GP vs. Red Bull Racing). Ugyebár Ross Brawn a Ferrari tervezésében és fejlesztésében játszott komoly szerepet (igaz ott volt egy Rory Byrne és egy Michael Schumacher is), még a McLaren-nél a fő zseni Adrian Newey volt. És milyen érdekes, most azok a szerelők, mérnökök dolgoznak Brawn keze alatt, akik annó Newey mellett dolgoztak még a Williams utolsó világbajnoki évében. Szóval a Forma-1-ben bizony tapasztalhatóak a válság jelei. Nem kell ide az FIA és a FOTA közötti csatározás, hogy ezt bárki észre vegye. Amég az olyan versenyzők, mint a mi Zsoltink képes bekerülni ebbe a bajnokságba, és egy teljes szezont vagy még többet lehúzni, addig engem senki sem fog meggyőzni arról, hogy nincs igazam, hiába izgalmas időnként egy-egy futam, vagy bajnoki hajrá.  

Ami pedig a jövő évi közvetítést illeti, ha jól tudom a Magyar Televízió adta be a legjobb pályázatot, aminek én személy szerint nagyon örülök, mert így legalább nem kell látnom azokat a barmokat (igaz, jelen állás szerint azt a 8 szakadár csapatot sem), akik az RTL Klub közvetítése során felbukkannak. Kivéve persze Dávid Sándor.

Egyébként a FOTA már el is készítette előzetes jövő évi versenynaptárát.

1.   március 7.   Buenos Aires,   Argentína
2.   március 21.   Mexikóváros,   Mexikó
3.   április 11.   Jerez,   Spanyolország
4.   április 25.   Portimao,   Portugália
5.   május 2.   Imola,   Olaszország
6.   május 23.   Monte-Carlo,   Monaco
7.   június 6.   Montreal,   Kanada
8.   június 13.   Indianapolis,   USA
9.   július 11.   Silverstone,   Nagy-Britannia
10.   július 25.   Magny-Cours,   Franciaország
11.   augusztus 15.   Lausitz (EuroSpeedway),   Németország
12.   augusztus 29.   Helsinki,   Finnország
13.   szeptember 12.   Monza,   Olaszország
14.   szeptember 26.   Abu-Dzabi,   Egyesült Arab Emirátusok
15.   október 10.   Szingapúr,   Szingapúr
16.   október 24.   Szuzuka, Japán
17.   november 7.   Adelaide,   Ausztrália

Az egész herce-hurca kapcsán csupán arra leszek igazán kíváncsi, hogy azok az országok (helyszínek), melyek kimaradtak (Magyarország, Törökország, Kína, Brazília) a felsorolásból és csak a F1-es versenysorozat szempontjából lesznek kiemelt helyszínek, mit lépnek majd? Azon kívül, hogy az FIA mellé állnak... (Hozzáteszem egyedül a Brazíl Nagydíj szereplésének kérdését nem értem a másik sorozatban, mivel az utóbbi 3 évben kimondottan jó versenyeket futottak.  )
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 24., 13:34:47 írta Jolly Jack »

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #674 Dátum: 2009. Június 24., 12:36:56 »
Igazság szerint én meg azóta nem, hogy Hamilton belekezdett, és nagy arcot növesztett. Mostanábban néha belenéztem, hogy lássam, amint éppen a főnyomócső szopóágára kerül
De a cirkusz a cirkusz körül azért jobban érdekel
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
*WHADDAFAKK*
« Válasz #673 Dátum: 2009. Június 24., 12:07:59 »
Amióta ilyen röhejesen néznek ki az autók, már nem is nézem...  

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #672 Dátum: 2009. Június 24., 11:47:31 »
Persze, fontos a pénz, csak el kellen dönteni, hogy akkor most a királykategóriáról beszélünk-e, vagy egy újabb Formual 2-ről.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
*WHADDAFAKK*
« Válasz #671 Dátum: 2009. Június 24., 09:05:19 »
Azért de, fontos a pénz. A Red Bull is csillagászati összegeket öl már évek óta az F1-be, és most jól is állnak. Brawnnak se két fillérébe került ez az autó, a jelek szerint a teljes tavalyi, idei és jövő évi büdzsé erre ment rá. A szabálymódosítások, pláne az ennyire radikálisak általában ezzel szoktak járni, inkább az a fura, hogy ennyire belebuktak a nagyobb csapatok. Mert pl. a BMW-ről se beszélnek, de az is vb-esélyesből most ott tart, hogy a McLarenek verik őket, pedig azok a kocsik most a belső kamerás felvételek szerint tényleg rosszabban vezethetőek, mint a Minardi volt a mélypontján.
(És így is tartották a mezőnyverő Brawnban Barichellót. )
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #670 Dátum: 2009. Június 23., 20:59:21 »
A közvetítés gondolom főleg attól is függ, hogy hogyan kötötték meg a szerződéseiket a TV-adók és meddig. Mert ha még évekig el vannak kötelezve, akkor muszáj nekik leadni.
Azt olvastam ma, hogy Olaszországban tartottak egy közvéleménykutatást, és abban az derült ki, hogy a nézők 91%-a az új szériát nézné. Szóval azt hiszem ebből látszik, hogy nagyon sokakat nem érdekelne a nagyok nélküli F1.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #669 Dátum: 2009. Június 23., 20:34:17 »
Én azon filoztam, hogy egyáltalán lennének -e olyan nagy, nem kábeles tv-csatornák, akiket így is érdekelne a hiányos forma1? Meg mondjuk mennyivel csökkene a versenyekre kimenő nézők száma? Szerintem a nagy csapatoknélkül a kutyát sem érdekelné. Mosley bratyó meg nem csak egy fasz, de most úgy látszik hülye is. (Bár az tény, hogy a nagy csapatok-konkrétan a Mclaren meg a Ferrari- most sehol sincsenek, szóval nem minden a lóvé)
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #668 Dátum: 2009. Június 23., 19:08:39 »
Hmpf, szerintem nincs senki, aki azt hinné, bármilyen érdemi dolog történhet majd holnap. Valószínűleg lesz valami gyors kompromisszum a jelentkezési határidő előtt, aztán jön majd a nagy kampány Mosley ellen megint.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #667 Dátum: 2009. Június 23., 18:24:19 »
Mosley indokai ennél sokkal egyszerűbbek. Egyszerűen csak bosszút akar állni a csapatokon. Évek óta el akarják már távolítani az FIA éléről, de eddig mindig ügyesen hárította ezeket a próbálkozásokat. Aztán volt az a híres tavalyi fiaskó, és akkor is sok csapatvezető a fejét követelte. Ez biztos megmaradt benne, és most ezek az új szabályváltozások kitünő terepet biztosítottak neki, hogy visszavágjon a csapatoknak, és ráadásul úgy, hogy egy jó ideig befogja a szájukat. Ezért is ragaszkodik minden áron a feltétel nélküli nevezéshez. Csak nagyon úgy tűnik, hogy most ez a próbálkozása visszafelé sül el. Bár nem hiszem, hogy a holnapi FIA ülésen eltávolítanák őt a helyéről, de lehet, hogy komolyan vissza kell venni az elképzeléseiből.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #666 Dátum: 2009. Június 23., 18:12:36 »
Bernie eddig tisztán milliárdokat keresett (euróban, hogy az ingatag dollárt most kihagyjuk a képből) a Forma-1-en. Nála annyi a becsülendő, hogy lassan 80 évesen is aktívan ügyködik, és akárhogy nézzük, csak ő volt az, aki a világ legnézettebb technikai sportját csinálta belőle.
Megy egy nagy cirkuszt is, de ez a része nekem még mindig elfogadhatóbb, mint az, amikor a sportbulvárban másról se olvasok, hogy melyik focista melyik modellel kefélt melyik LV-i hotelben. Legalább F1-ben nincs ennyi bulvár, inkább szól a sportról ez a része is. (Többnyire... Raikönnen azért ha belendül, ellát mindenkit másfajtával is. )
Mosley viszont már lassan ét éve kezd kifejezetten irritálni. Nem szeretem, amikor balhé van, mert kezd látszani a futamok színvonalán is, hogy politikai harc folyik, de azért az már nevetséges, hogy egy teljeskörű lázadás kell hozzá a csapatok részéről, hogy legalább az F1 lényegi részét meg tudják óvni a sorozat szervezőitől. Azt meg akkor sem értem, hogy abban a szériában, ami mindig is a drága fejlesztésekről és az autóipar csúcsfejlesztéseinek kipróbálásáról szól (teljesítmény részben... strapabírásra ott a WRC), honnan jutott eszébe, hogylimitálja az évenkénti előrehaladást. Inkább azt ötlötte volna ki, hogy évente legalább x millió eurót kellene szépen mindenkinek költenie biztonsági újításokra, annak lenne értelme.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #665 Dátum: 2009. Június 23., 17:20:01 »
Idézetet írta: Farek
ha ezek után a FOTA mégis megcsinálná a saját sorozatát, a lehetséges új csapatok meg azt mondanák, hogy "köszi, de ha minket a nyilvánvaló szándék ellenére itt várakoztattok, míg a többi csapat eldönti, hogy mi legyen, vagyis csak másod- és harmadrangú csapatok vagyunk a szembedben, akik csak tölteléknek lennének jók, ezért nem kérünk belőle". Megnézném, amint ott áll a faszával a kezében, és néz a fogával, amint a 2 (+3) csapat marad csak neki...
2-3 új csapat meg is tette ezt. Azok is inkább az új sorozat felé kacsingatnak.

Amúgy a Bernie-s részben tök igazad van. Most sem azért sír a szája, mert kiválnak a csapatok, hanem mert nem tudja garantálni a főrészvényeseknek a beigért hozamot, és akkor azt a saját pénztárcájából kellene kipótolnia. És ez az ami nagyon nem tetszik neki, ezért tépi most a száját a lelkem.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #664 Dátum: 2009. Június 23., 16:45:29 »
Eh, tartok tőle, hogy valami kompromisszumos megoldást majd elfogadnak, amiben persze a csapatok diktálnak, de alapvetően maradnak az F1 égisze alatt. Pedig megnéztem volna Mosley meg Ecci megnyúlt arcát, amint búcsút intenek nekik.
És Ecclestone nyilatkozata, hogy "...évtizedeket áldoztam rá az életemből, még a házasságom is tönkrement...", hogy oda ne biciklizzek. azért gyanítom, nem ingyen végezte ezt a melót, ha meg az asszonyt látva elhitte, hogy az szerelemből van vele, akkor me is érdemli.

De azért tetszik, hogy Mosley most a kezdeti erősködés után gyakorlatilag fülét-farkát behúzva csinál segget a szájából, hiszen még mindig nincs végleges csapatlista a jövő évre, ráadásul most másodjára már határidő nélkülre tolták ki a bejelentését. Azért ez eléggé mutatja, hogy felfogta, hogy mekkora a baj, és nagyjából már bármit elfogadna. Azt röhögném, ha ezek után a FOTA mégis megcsinálná a saját sorozatát, a lehetséges új csapatok meg azt mondanák, hogy "köszi, de ha minket a nyilvánvaló szándék ellenére itt várakoztattok, míg a többi csapat eldönti, hogy mi legyen, vagyis csak másod- és harmadrangú csapatok vagyunk a szembedben, akik csak tölteléknek lennének jók, ezért nem kérünk belőle". Megnézném, amint ott áll a faszával a kezében, és néz a fogával, amint a 2 (+3) csapat marad csak neki...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #663 Dátum: 2009. Június 22., 16:05:29 »
Már régóta tervezi, ez csak az egyik lépés lenne a célja felé. Csak azzal nem számolt, hogy ebbe a csapatok nem fognak belemenni.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #662 Dátum: 2009. Június 22., 16:00:21 »
Még tart a vita, szóval nem biztos, hogy lesz drasztikus változtatás, de ha tényleg bevezetik a költséglimitet, az amerikaiak nyugodtan licencelhetik az F1-et, lesz mit nézniük a NASCAR szünetében.
Már várom, Mosley mikor találja ki, hogy csak szériakocsik versenyezhetnek itt is.

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
*WHADDAFAKK*
« Válasz #661 Dátum: 2009. Június 22., 15:23:07 »
Nem tudom ki hogy van vele, de ezt a Max Mosley-t legszívesebben oda állítanám a Monza-i pálya leghosszabb egyenesébe, és az egész mezőnyt elengedném. Hihetetlen, hogy ez a fickó még mindig az FIA élén van, főleg a tavalyi szerepjátékos balhéja óta. Bilihajú Bernie is mehetne már a francba. Sikeresen tönkre tették az autósport királykategóriáját. Remélem az új sorozat (már ha lesz egyáltalán) közelébe sem engedik őket.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
*WHADDAFAKK*
« Válasz #660 Dátum: 2009. Március 12., 03:00:23 »
Csókoltatom, aki kitalálta, hogy a beadandó program dokumentációjába minden fölösleges szart bele kell írni, és ezzel kell baszakodnom hajnalig.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #659 Dátum: 2009. Február 11., 13:31:07 »
Akkor meg mit szóljak én? Kigyógyultam nagy nehezen az influenzából, ma mentem először vissza a hivatalba erre két istenbarma emo-s kölyköt sóztak a nyakamba akik közül az egyik hallgatott mint a kuka, de közben meg úgy vizslatott, mint egy kezdő pszichopata, akitől még Hannibal Lecter is órákat vehetne, a másik meg könnyes szemmel beszélt mindenről, csak arról nem amivel kapcsolatban a kérdéseimet feltettem neki. Elbaszták az egész délelőttöm.

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #658 Dátum: 2009. Február 11., 12:29:16 »
Na akkor már had panaszkodjak én is, mert kurvára elegem van belőle, hogy minden istenverte mintát állandóan termosztátban kell áztatni fél órát. És ez még csak az első fél óra, lersz még egyszer ennyi, meg még centrifugálni, ááááááááá....  
Az egyetlen jó dolog, hogy ilyenkor itt ülhetek a gép mellett, és van időm netezni, mert a témavezetőm sem piszkál.
(amúgy ha érdekel valakit, a vörösvértestek oxidatív károsodását mérem.)

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #657 Dátum: 2009. Február 11., 10:37:11 »
Igen, valamennyit akarok várni, de nem tudom, mennyit lehet. Csak pár ezret szoktak ilyesmiből nyomni, és azért az USA és Kanada nagy országok, sok emberrel... nem beszélve az Amerikán kívüli vásárlókról. Csak nehogy a végén meg az legyen, hogy annyira keveset adnak ki, hogy mindre találnak egy hozzám hasonlót vadbarmot, aki megveszi...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #656 Dátum: 2009. Február 11., 10:08:43 »
Én a helyedben inkább várnék vele egy évet, mert addigra biztos rá fognak jönni, hogy ez a 100 dolláros ár csak vicc, és le fogják akciózni a HC-t. Annyit csak kibírsz, mert gondolom nem akarod minden éjszaka lefekvés előtt olvasgatni.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #655 Dátum: 2009. Február 11., 10:02:06 »
Ühüm. És az az igazán baszott nagy szívás, hogy vagyok olyan állat, hogy kispóroljam azt a cirka 75 dolcsit valahogy, amennyibe fog ez nekem a tenegerentúlról kedvezménnyel kerülni.
És az a legviccesebb az egészben, hogy az összes további fórumozó ott... nos, mondjuk úgy, hogy nem volt elragadtatva az ötlettől. Bár nekik még annyiban jó, hogy a Broken Trinity csak hét füzet, szóval ott a tpb még egy úgy-ahogy olvasható darab, de én meg pont azért akartam lecserélni a MN tpb-jét, mert 12 füzetnyi vastagságon azt mindent lehet, csak kinyitni nem értelmesen.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #654 Dátum: 2009. Február 11., 09:54:29 »
Ez volt az amiből eladtad a példányodat, hogy erre a nagyobbra lecseréld? Mert akkor tényleg nagy szívás.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #653 Dátum: 2009. Február 11., 09:51:17 »
Miután a kerek egy hónappal ezelőttre kiírt Midnight Nation HC-nek még mindig se híre, se hamva, felcsoszogtam a Top Cow fórumaira, hogy hátha van ott valami okosság. Erre mit találok ott a stúdió vezetőjének egyik hozzászólásában?

"The announcement will be official through Diamond shortly, but we're actually upgrading both the Midnight Nation and Broken Trinity Hard Covers. They're going from the slightly larger than normal hard cover size to the massive 8" x 12" over-size made popular with DC's "Absolute" line. Both will come with a full color slipcase, wraparound dust covers, and a unique full size poster folded and inserted into the slipcase. We thought it'd be really neat to have these over-sized editions out there so you can see Gary and Stjepan's art closer to its original size. Plus they'll be filled with all sorts of extras and behind the scene materials.
The price will go up to $100 for these limited editions, but retailers will be able to adjust their orders to feel free to contact your retailer if you pre-ordered one and decide it's not for you."

Hát de hogy bassza már meg a jó kurva anyját, hogy kapásból a háromszorosára emeli az árát, mert neki most olyanja van! Nem azért venne az ember egy kurva HC-t, mert egy kibaszott milliomos, hanem mert szeretné, ha normális minőségben lenne meg neki az a szájbakúrt képregény. Ilyen ár mellett kitörölhetem a seggem azzal, hogy rádobtak még fél-fél hüvelyket a méreteire, meg hogy lesz mellé poszter, ami meg egyébként is a faszt se érdekli, a képregényt akartam volna, bassza meg!

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
*WHADDAFAKK*
« Válasz #652 Dátum: 2009. Január 19., 20:48:30 »
Add oda valakinek...
Okozz örömöt.

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #651 Dátum: 2009. Január 19., 00:49:32 »
Na hogy ba***á meg! Ezt a szívást! Nyertem két jegyet holnap estére az Underworld - A vérfarkasok lázadására a KNeten... És valszeg épp nem fogok tudni elmenni, mert közbe jött valami. Ilyen az én formám! Sose nyerek, csak olyankor, mikor valamiért nem kéne hogy nyerjek...  Fortuna istenasszony ne találkozzunk az utcán!
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #650 Dátum: 2008. December 18., 18:21:45 »
Update: sikerült megkerülnöm a regisztrációt, szóval ezt üzenem a Sport Interactive-os srácoknak:

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
*WHADDAFAKK*
« Válasz #649 Dátum: 2008. December 18., 17:20:21 »
Nekem Microsoft Update még a büdös életben nem futott a gépemen.    Nem is terebélyesedik el a windows annyira, mintha még be is lenne kapcsolva. Soha semmilyen káros hatást nem láttam még belőle, hogy ezek nincsenek fenn. Évente egyszer újrarakom a windowst és kész. Persze antivírus és tűzfal mindig megy.

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #648 Dátum: 2008. December 18., 15:44:49 »
Tököm tudja, de a Microsoft Update naponta sír, hogy telepíteni akarja. Hát akkor telepítsd, dögölj meg.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #647 Dátum: 2008. December 18., 14:41:35 »
Mert talán eredetiben kéne inkább megvenni...  
Az Installer könytvár most megnéztem, 50 mega. De a Temp is szokatlanul üres volt. Cserébe viszont  ahatmilliárd automatikusan lemászó frissítés nagyobb, mint az egész Windows maga alapból.
Az Office SP1 meg konkrétan miben jobb, mint egy szűz Office? Mondjuk én onnan összesen csak az Excelt használom, mert a Wordtől igen rövid távon tudok idegbajt kapni...

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #646 Dátum: 2008. December 18., 14:14:36 »
És dögöljen meg az is, aki olyan feltörhetetlen rendszert csinált a Football Manager 2009-hez, hogy 2 órán keresztül, 5 különböző crack-el sem tudom elindítani a játékot...