HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (180/255) > >>

talgaby:
Sajna a TDK-nak a cd-i kiváló minőségűek csak (van 7 éves TDK cd-m, agyon van olvasva, de még mindig príma), ám a dvd-i kész szerencsejátékok... egyes széria jó, másik meg úgy, ahogy van, kuka. A Verbatimnál már vmivel jobb a helyzet (bár volt már, hogy 25-ös pakkból 5-öt nem lehetett megírni...), amiben eddig meg még nem csalódtam, azok a Maxwell dvd-i voltak, csak azok meg rohadt drágák.

Sepi:
Nekem is olyan lemezeken vannak, de most már tanultam egy-két régebbi esetemből, és inkább évente újraírom a képregényeket (az az egy-két ezer forint nem vág földhöz évente). Inkább legyen meg többször, mint egyszer sem  . Most is éppen képregényt akarnék kiírni, itt van a vinyón 30 giga belőle  , meg pár divx-et.

pepo05:
Ajvééé nekem a képregények pont 7 tdk-s DVD-n vannak rajta. Nekem eddig semmi bajom sem volt a minőségükkel. Most kezdek félni...de mindegyiket megírta és be is olvassa a gépem.

Sepi:
Teljesen mindegy, mindegyik kínai. Most is TDK-t vettem, de már ötvenből kb 15-t elrontott.

talgaby:
Ezért kell százasért venni Verbatimot, mintsem ötvenesért Ridisket meg ilyeneket.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése