HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Sepi:
Hogy én mennyire utálom ezeket a retkes gagyi dvd lemezeket. Ma már hat írásból négy darab lemez a kukában landolt, mert hibás volt . Marha jó, már nincs hely a gépemen és még csak ki sem tudom írni a rengeteg adatot lemezre. Szutyok kínai szar lemezek.
Gabe:
Ott a fórumot alakítják át, úgyanúgy ahogy pár hónapja itt is megtörtént a skin csere meg minden. Gondolom egy-két napig el fog tartani, pláne úgy, hogy az a fórum sokkal nagyobb mint itt.
Sepi:
Most láttam a K.net oldalán, hogy ott is bezárták a fórumot karbantartás címszó alatt. Remélem itt ez nem fog előfordulni. De ahogy látom amíg nem voltam itt bemászott egy újabb. Gondolom Gabe mennyire örülhet neki, hogy egyfolytában törölheti ezeket a mocskokat.
Schmatzy:
A ComiX Arton eddig csak a hírek beküldéséig jutottak, azt meg szerencsére a nagyközönség nem látja, csak ha egy admin kirakja. Amikor legutóbb takarítottam az adatbázisban, akkor 180 beküldött hírből valami 160-egynéhány volt spam. Úgyhogy nem is szórakoztam az admin-felülettel, könyékig túrtam az adatbázisba, hogy kidobjak mindent.
Nitro:
Sajnos létezik ilyen. Én az ilyet a házaló ügynökhöz hasonlítom, csak ez nemcsak becsenget, hanem bejön a lakásodba és az arcodba nyomja a szövegét, akár érdekel, akár nem.
Az összes spammelőt és vírus írót börtönbe kéne zárni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése