HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
talgaby:
Előbb-utóbb a blue-ray lemezek ára is csak le fog menni.. a dvd-k is milyen irdatlan árakkal kezdték, aztán most már olcsóbb, mint a cd.
Ó, az arany TDK-k... Na az egy ritka jó lemez. Cd-ben a kedvenc márkám.
Gabe:
Nekem a ps-es játékaim között van legalább 10 olyan ami most lesz nyolc éves. A többi cirka 70 db is legalább 6 éves már. 90%-ban TDK-n vannak, abból is az az "aranyozott" széria. Akkoriban még azt is kellett figyelni, hogy milyen márkájú lemezre, és mekkora sebességgel írtad, hogy a PS beolvassa, különben dobhatad, hiába lett jó amúgy. És érdekes módon ezek a lemezek még ma is jók. Nem is olyan rég vállogattam át, és mindegyik elindult. X-boxos játékok szintén, bár azok 3-5 év körül vannak még csak. Igaz, konzolos játékokat kizárólag TDK-ra írom cd esetében, a dvd-seket meg Verbatimra (nameg ezeket is ajánlják). Viszont az is számít hogy milyen íród van, mert lehet hogy az cseszi el. (természetesen szigorúan biztonsági másolatokról beszélünk, amit magáncélra készítettem )
Előre látom a Blue-ray lemezek horror árai mellett hány ember fog idegösszeroppanást kapni
Sepi:
Én inkább kifizetek több pénzt egy olyan lemezért amiről tudom, hogy még évek múlva is működni fog. De mostanában már szinte csak szar minőségűt lehet kapni. Még nekem is van olyan 10 éves Philips cd-m ami még a mai napig hibátlanul megy (érdekes, hogy azoknak még az alja olyan sötét zöld volt, mint ez itt), de a mostaniakon már át lehet látni. Lehet, hogy ezért ilyen silány minőségűek ezek is.
talgaby:
Tényleg vicces. Nekem van olyan 15 darabom, és mind tökéletes. Még régen azokra írtam ki az összes játékomat.
pepo05:
Ez vicces. Én pár hónapja 3 Maxwellt vettem, elég drágán és kettő szar volt.
Nem lehet itt eldönteni semmit. (vagy csak pont kifogtam 10000-ből a két rosszat. jellemző lenne...)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése