HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (86/255) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Április 11., 18:30:03 ---Tényleg? Akkor az én iskolámtól sem lakhatsz messze.
--- Idézet vége ---
Miért, te is gödöllői vagy?

Amondin:
Nos én ezzel tudnék vitatkozni, ugyanis számomra a gimnázium sokkal jobb, mint az általános volt.
Jó az általános sem volt egy rossz iskola, de rengeteg dolog van ami miatt alig vártam, hogy elmehessek végre. Ilyen okok voltak például: sok óra, jópár osztálytársam, diagnosztikai vizsga(mondjuk ha azt nézzük volt értelme, csak felvételi, kompetencia felmérés, és nyelvvizsga mellett, jobb lett volna, ha nem nyolcadikban kell vizsgáznunk)  nem nagyon volt fegyelem az órákon, és még sorolhatnék egy pár dolgot.
Most gimnáziumban: Óraszámok rendben, osztálytársaim is sokkal rendesebbek, és van fegyelem.
Vizsgák persze lesznek(fura is lenne ha nem lennének) de itt már nem annyi dolog mellett lesznek. Vagy ha mégis, akkor legalább lesz időm tanulni rá.

Predash:
Addig jó a tanulás, amíg általános iskolába jártok.  ;)

Amondin:
Tényleg? Akkor az én iskolámtól sem lakhatsz messze. Soha nem jártam annál a bizonyos iskolánál, de már az említett volt osztálytársam mondta, hogy neki negyed óra gyalog míg leér a busz pályaudvarig. És hidd el Lifehunter nem akarsz te abba az iskolába menni. Eddig jót nem nagyon hallottam róla. Igaz nem is nagyon hallok arról az iskoláról valami sokat.

Sepi:
Aha ismerem, pont azon a városrészen van, ahol lakom.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése