HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (85/255) > >>

Predash:
Ez fura, nekem pont fordítva. Rosszul jártam, azt hiszem. :D

zozi56:

--- Idézetet írta: Predash - 2010. Április 11., 18:38:08 ---Addig jó a tanulás, amíg általános iskolába jártok.  ;)

--- Idézet vége ---
Szerintem nem. Általánosban egy rakás idióta között tanultam, gimiben már volt szelekció, jobb lett ott a légkör is.

Amondin:
Talált süllyedt. ;D Valóban a Török Ignác gimnáziumba járok. Jelenleg 9/b-s vagyok. És örülök, hogy tudod, hogy hol lakom. :D Találkoztam már olyan Gödöllőivel aki nem tudta.
Ami pedig a börzét illeti megbeszélhetjük. Eddig szüleim vittek fel, szóval nem lenne probléma, ha nem tudnál felvinni, de addig még van idő.

Sepi:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Április 11., 19:09:41 ---Meg talán még Sepi tudja, bár ebben nem vagyok biztos.
--- Idézet vége ---
Ó, hogyne tudnám.  :D Ott van Aszód mellett. Egyik régi munkahelyemen rengeteg ikladi munkatársam volt.  ;) És melyik gimibe jársz? A Török Ignácba?
Egyébként, ha legközelebb leegyeztetjük, akkor elvihetlek a börzére, csak Gödöllőre kell feljönnöd.  ;) Bár lehet, hogy a következőt ki kell hagynom, hacsak addig nem szül meg az asszony.

Amondin:
Nem csak oda járok gimnáziumba. Ami engem illett én egy közepes méretű falun lakok(olyan 2500 lakosa van) A profilomban benne is van a neve, bár szerintem rajtam kívül senki sem tudja, hogy hol van. Meg talán még Sepi tudja, bár ebben nem vagyok biztos. Ami azt illeti nem is csodálom, mert mint említettem egy közepes méretű falu, és csak akkor vennéd észre a térképeken, ha tudnád, hogy hol keresd. Mondjuk ez nagyjából minden falura igaz.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése