HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Amondin:
Igen csak ez nem egy olyan iskola. Igaz azok nagy része akik odajárnak valóban szellemileg visszamaradottak, csak erről nincs papír. Remélem értitek, hogy ezzel mire gondolok.
Amúgy a "három sor, és már ötös" azt én is csak hallottam egyik volt osztálytársamtól aki oda jár, szóval ezt senki ne vegye biztosra, de kinézem, hogy tényleg van ilyen.
Sepi valószínűleg ismeri is azt az iskolát, ha másból nem akkor hallásból, ugyanis ez Gödöllőn van.
Sepi:
Vannak ilyen kisegítő iskolák szellemileg visszamaradt gyerekeknek, tégy próbát vele, hátha felvesznek. :P
Lifehunter:
akik olyan iskolába járnak, ahol elmondasz három sort egy versből, és már ötös
Akkor én átmegyek abba az iskolábaXD
Amondin:
Megértem én sem szívesen megyek szombaton iskolába. Bár hogy őszinte legyek néha mennék inkább szombaton, mint a hét bármelyik napján, mert akkor végre lenne helyem a buszon. Eddig egy kezemen meg tudom számolni, hogy reggelenként hányszor tudtam leülni a buszon. Azzal még nem lenne problémám, hogy állni kell(sőt néha inkább állok mint leülök) de mikor már állni sem lehet akkor azért már nem a legkellemsebb buszon utazni.
Ráadásul a busz fele olyanokkal van tele, akik olyan iskolába járnak, ahol elmondasz három sort egy versből, és már ötös. Ezen a héten szerencsére nem volt tanítás abban az iskolában, így a fél busz üres volt. Kár, hogy jövőhéttől már lesz tanítás abban az iskolában. :(
Lifehunter:
Ahjj de sazr volt ma a napom ilyet szombaton is mentem suliba most értem haza,az eggyetlen jó dolog ami ma történt velem hogy biciklivel mentem a suliba és biciklivel is mentem el onnét
XD
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése