HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Sepi:
Érdekes lenne ebből egy világbajnoki döntő
talgaby:
Nme biztos. A törökök és a filippínók is keményen beszállnának...
pepo05:
Kunigunda csajszi sálálálá... één a Tartuffe-t színházban is láttam ott különösen jó volt.
Hát igen, a magyarok világbajnokok lehetnének a változatos káromkodásban...
Troll:
--- Idézetet írta: galamb ---Idézet egy levélből, amelyet az emü vezérigazgatójának írt egy nyugdíjas, akinek az a baja, hogy 3 havonta kap egyszerre 3 villanyszámlát! Remélem lesz, aki számára újdonságot fog jelenteni!
"Uram, ha maga nem tud rendet tartani a beosztottai között akkor mondjon le a vezérigazgatói tisztségéről és menjen el villanyóraleolvasónak egy lófasszal a seggében. Ezenkívül elmehet a Rákóczi téri vén öreg kibaszott kurvák vörösrézzel kivert kárpitozott foncsérozott nagy büdös vasporos valagába is. Az isten bassza magára az eget és az énekes koldus is verje magába azt a holdkóros faszát."
--- Idézet vége ---
Régen tudtakám káromkodni a népek... A huszárok közt verseny is volt. Egyes leírások szerint képesek voltak félórán át káromkodni ismétlés nélkül.
Sepi:
--- Idézetet írta: exactlee ---Pedig a Candide teljesen mókás mű basszátok meg! Nem kell egy pillanatig sem komolyan venni, és máris jó az egész!
Én a Sepi által említett Tartuffe-t, egyszerűen nem voltam képes elolvasni, annyira szar.
--- Idézet vége ---
Kinek-kinek izlése szerint. Én például az Antigone alatt is szét röhögtem magam, pedig az egy dráma. Lehet, hogy én is túlságosan komolyan vettem a Candide-ot. Nem nagyon volt időm élvezni a könyvet, mert egy nap alatt kellett kiolvasnom, ugyanis annyira elhúztam az időt, hogy csak az utolsó napra vettem elő a könyvet.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése