HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Galamb:
--- Idézetet írta: exactlee ---Pedig a Candide teljesen mókás mű basszátok meg! Nem kell egy pillanatig sem komolyan venni, és máris jó az egész!
Én a Sepi által említett Tartuffe-t, egyszerűen nem voltam képes elolvasni, annyira szar.
--- Idézet vége ---
Én a Tótéktól mentem a padlóra, valahogy nem csípem a groteksz műfajt! Szerintem a Rómeó és Júlia a legértékelhetőbb kötelező! De én azt utáltam a gimiben, hogy mindig időre kellet kiolvasni mindent: pedig az olyan könyveket is tetű lassan olvasom, amik tényleg érdekelnek.
exactlee:
Pedig a Candide teljesen mókás mű basszátok meg! Nem kell egy pillanatig sem komolyan venni, és máris jó az egész!
Én a Sepi által említett Tartuffe-t, egyszerűen nem voltam képes elolvasni, annyira szar.
Galamb:
Idézet egy levélből, amelyet az emü vezérigazgatójának írt egy nyugdíjas, akinek az a baja, hogy 3 havonta kap egyszerre 3 villanyszámlát! Remélem lesz, aki számára újdonságot fog jelenteni!
"Uram, ha maga nem tud rendet tartani a beosztottai között akkor mondjon le a vezérigazgatói tisztségéről és menjen el villanyóraleolvasónak egy lófasszal a seggében. Ezenkívül elmehet a Rákóczi téri vén öreg kibaszott kurvák vörösrézzel kivert kárpitozott foncsérozott nagy büdös vasporos valagába is. Az isten bassza magára az eget és az énekes koldus is verje magába azt a holdkóros faszát."
Schmatzy:
A Candide-et nem ismerem, ellenben a Werther... Na az ott van a szeren, hogy baszná szájba. Nem csodálom, hogy megjelenésekor öngyilkossági hullám söpört végig Németországon.
pepo05:
Az nekem nullszint.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése