A rajzoknál csak egyedül ott volt bajom, ahogyan Bent mint Lényt ábrázolják de hát a 60-as évek rajzaitól nem várhatunk többet.
Ezt kicsit kifejtenéd bővebben? Mert azért most mégiscsak Jack Kirbyről, a valaha élt legnagyobb képregényrajzolóról beszélünk, karrierjének egyik legdinamikusabban felfelé ívelő ágán.
kérdésem csak annyi lenne hogy mi történt aztán Collinssal mert ha más nem is azért szerintem Dr Strange csak felfigyelt egy ilyen jellegű hatalomra.
Az ereje kitörölte a létezése emlékét mindenkiből, majd megszűnt. Élte az életét, soha többet nem bukkant fel egyetlen képregényben sem.
sokan megvetették volna Byrne-t ha valóban megöli [Galactust]
Ennél prózaibb az ok, a nyolcvanas években nagyon sok sorozatban kezdtek elfogyni az ötletek, és ilyenkor általában elővették, hogy jön Galactus és adott hősünk valahogy elhárítja a fenyegetést. Egyszerűen ő volt akkoriban az aduászuk ötlettelenség ellen, csak utána váltottak a kinyírunk valakitre.
Zorbát egyáltalán nem ismertem de amennyire kivettem valamikor az F4 segítségével vette át Latvéria uralmát.
Mert az átvételkor bukkant csak fel, angolul plot device-nak nevezik, aki épp akkor jelenik meg, amikor a történetbe kell (ilyen Layla Miller is a Mutánsvilágban, csak aztán őt használták is később). Aztán a latvériai trónfosztás után a szerkesztőknek fogalmuk se volt, mit kezdjenek vele, Byrne meg talált rá megoldást.
17-es Annual.
Na, ez meg az én nemezisem volt. Valami két hónapon át fordítottam, és egyszer se bírtam öt oldalnál többet haladni, két órán át is kellett aztán gyúrnom a szövegkönyvet, hogy egységesnek hasson. Iszonyat vontatott és unalmas történet, majdnem sikeresen félbe is maradt miatta az F4-honosításom (a következő kötetben is lesz két ilyen füzet, amikkel abszolút nem haladtam, annyira untam).
Viszont most már tényleg fogalmam sincs Fátum ezúttal hogyan éli ezt is túl mert ezt már nehéz lenne túlélni.
Eredetileg sehogy, Byrne tényleg meg akarta ölni Fátumot, és aztán az általa behozott Kristoff került volna erősen a középpontba. Aztán a tervet a Titkos Háború miatt kénytelen volt teljesen kidobni. Majd valamikor kapunk rá magyarázatot, azt hiszem, de az még jóval odébb lesz (még én se tartok ott).
Alfa Flight 4. Hogy őszinte legyek ez nem nagyon tetszett így nem tudok róla semmit írni.
Hajaj, ne is mondd, még az Annualnál is jobban utáltam. Komolyan minden tiszteletem Fairlighté, hogy önként vállalta ezt a sorozatot a Chronon, mert ha a többi szám is ilyen, az már mazochizmus.
262: A végét nem egészen értettem de biztos megvolt az oka hogy ilyen lett a vége.
Olvasd el a történetet még egyszer. A vége egy viszonylag összetett, de elég komoly tartalmat hordozó rész.
Ismételten egy vad Hulkkal kellett megmérkőzniük gondolom az elején az a Professzor volt de majd idővel úgyis meg fogom tudni.
Nem, Banner, akkor már egy ideje megvolt a teljes iq-ja Hulkként is.
És szívesen és kösz a véleményt.