Szerző Téma: Fantasztikus Négyes  (Megtekintve 390336 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1092 Dátum: 2009. Augusztus 28., 14:48:28 »
Szép hosszú hozzászólás volt. Dícséretes dolog. Nézzük is, miből élünk:

Idézet
Ez a Power Skrull itt tűnt fel legelőször vagy már láthattuk valahol?
Tudtommal az volt az első feltűnése.

Idézet
Itteni kérdésem az lenne hogy ez az idegen egy Venomhoz hasonló szimbióta volt?
Igen, valami olyasmi. Azt hiszem egyszer majd még láthatjuk őt, vagy egy annualban, vagy egy miniben...  

Idézet
Végül pedig szeretném megköszönni Talgabynak és Dr Samsonnak és mindazoknak a beíróknak akik velük dolgoztak hogy elhozták ezt a rengeteg F4 képregényt nem kis munka lehetett.
Nagyon szívesen. És azt mint már mondtuk, F4 jövőre is lesz dögivel az oldalon.  

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1091 Dátum: 2009. Augusztus 28., 14:22:34 »
Idézetet írta: talgaby
Nem biztos, hogy a helyére állítani, lehet, hogy a testébe költözött volna, Kristoff hirtelen megöregedett volna, rengeteg mód van egy gyerekből pikk-pakk felnőttet csinálni egy képregényben.

Na akkor az lett volna a legjobb ötlet amennyiben egy új Fátumot akart volna csinálni. Így megoldotta volna azt hogy az F4 legnagyobb ellenfele megmaradjon, továbbá végre úgy oldotta volna meg hogy senki nem támad föl nem találnak ki magyarázatokat miért nem halt meg stb. Kár hogy el kellett vetnie az ötletet.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1090 Dátum: 2009. Augusztus 28., 14:17:42 »
Nem biztos, hogy a helyére állítani, lehet, hogy a testébe költözött volna, Kristoff hirtelen megöregedett volna, rengeteg mód van egy gyerekből pikk-pakk felnőttet csinálni egy képregényben. Csak annyit tudok, hogy Fátum halála után Kristoff jelentős szerepet játszott volna, de hogy mit, arra már nem találtam utalást. Egyedül csak annyit lehet tudni, hogy Byrne Novát (Frankie Raye) akarta Galactus utolsó és stabilan maradandó hírnökének, de megint csak rajta kívül senki se tudta, mit kezdjen a karakterrel.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1089 Dátum: 2009. Augusztus 28., 14:13:44 »
Idézet
Viszont most már tényleg fogalmam sincs Fátum ezúttal hogyan éli ezt is túl mert ezt már nehéz lenne túlélni.
Eredetileg sehogy, Byrne tényleg meg akarta ölni Fátumot, és aztán az általa behozott Kristoff került volna erősen a középpontba. Aztán a tervet a Titkos Háború miatt kénytelen volt teljesen kidobni. Majd valamikor kapunk rá magyarázatot, azt hiszem, de az még jóval odébb lesz (még én se tartok ott).

Most sikerült utánanéznem ki is az a Kristoff hirtelen nem ugrot be kiről is van szó.
Szóval megakarta ölni Fátumot és a helyére Kristofot állítani ötletnek nem lett volna rossz de Kristoff még gyerek. Kíváncsi lettem volna hogy az F4 mit csinál egy gyerek Fátummal.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1088 Dátum: 2009. Augusztus 28., 12:48:32 »
Mert akkor inkább olyan sárforma lényt akartak.

Komolyan? Akkor ez megmagyaráz pár dolgot. Ha nem tudtam volna hogy tényleg kőből van akkor én meg nem mondtam volna. Ha tényleg ez a helyzet akkor visszavonom amit mondtam.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1087 Dátum: 2009. Augusztus 28., 12:45:22 »
Mert akkor inkább olyan sárforma lényt akartak. Megvoltak a maga okai, de azok az adott kor sajátosságai voltak, nem nagyon érdemes ennyiért belemenni.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1086 Dátum: 2009. Augusztus 28., 12:30:14 »
Idézet
A rajzoknál csak egyedül ott volt bajom, ahogyan Bent mint Lényt ábrázolják de hát a 60-as évek rajzaitól nem várhatunk többet.
Ezt kicsit kifejtenéd bővebben? Mert azért most mégiscsak Jack Kirbyről, a valaha élt legnagyobb képregényrajzolóról beszélünk, karrierjének egyik legdinamikusabban felfelé ívelő ágán.

Maradjunk annyiban hogy a mostaniakhoz képest furcsa a korai lény nem nagyon lehetett látni hogy kőből van. Ezzel persze nem azt mondom hogy Kirby nem rajzol jól csak ha a 60-as és a 80-as évek rajzait összehasonlítom akkor az utóbbi a szebb de erről nem ő tehet. És köszönöm a válaszokat.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 28., 12:31:27 írta Amondin »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1085 Dátum: 2009. Augusztus 28., 12:18:31 »
Idézet
A rajzoknál csak egyedül ott volt bajom, ahogyan Bent mint Lényt ábrázolják de hát a 60-as évek rajzaitól nem várhatunk többet.
Ezt kicsit kifejtenéd bővebben? Mert azért most mégiscsak Jack Kirbyről, a valaha élt legnagyobb képregényrajzolóról beszélünk, karrierjének egyik legdinamikusabban felfelé ívelő ágán.
Idézet
kérdésem csak annyi lenne hogy mi történt aztán Collinssal mert ha más nem is azért szerintem Dr Strange csak felfigyelt egy ilyen jellegű hatalomra.
Az ereje kitörölte a létezése emlékét mindenkiből, majd megszűnt. Élte az életét, soha többet nem bukkant fel egyetlen képregényben sem.
Idézet
sokan megvetették volna Byrne-t ha valóban megöli [Galactust]
Ennél prózaibb az ok, a nyolcvanas években nagyon sok sorozatban kezdtek elfogyni az ötletek, és ilyenkor általában elővették, hogy jön Galactus és adott hősünk valahogy elhárítja a fenyegetést. Egyszerűen ő volt akkoriban az aduászuk ötlettelenség ellen, csak utána váltottak a kinyírunk valakitre.
Idézet
Zorbát egyáltalán nem ismertem de amennyire kivettem valamikor az F4 segítségével vette át Latvéria uralmát.
Mert az átvételkor bukkant csak fel, angolul plot device-nak nevezik, aki épp akkor jelenik meg, amikor a történetbe kell (ilyen Layla Miller is a Mutánsvilágban, csak aztán őt használták is később). Aztán a latvériai trónfosztás után a szerkesztőknek fogalmuk se volt, mit kezdjenek vele, Byrne meg talált rá megoldást.
Idézet
17-es Annual.
Na, ez meg az én nemezisem volt. Valami két hónapon át fordítottam, és egyszer se bírtam öt oldalnál többet haladni, két órán át is kellett aztán gyúrnom a szövegkönyvet, hogy egységesnek hasson. Iszonyat vontatott és unalmas történet, majdnem sikeresen félbe is maradt miatta az F4-honosításom (a következő kötetben is lesz két ilyen füzet, amikkel abszolút nem haladtam, annyira untam).
Idézet
Viszont most már tényleg fogalmam sincs Fátum ezúttal hogyan éli ezt is túl mert ezt már nehéz lenne túlélni.
Eredetileg sehogy, Byrne tényleg meg akarta ölni Fátumot, és aztán az általa behozott Kristoff került volna erősen a középpontba. Aztán a tervet a Titkos Háború miatt kénytelen volt teljesen kidobni. Majd valamikor kapunk rá magyarázatot, azt hiszem, de az még jóval odébb lesz (még én se tartok ott).
Idézet
Alfa Flight 4. Hogy őszinte legyek ez nem nagyon tetszett így nem tudok róla semmit írni.
Hajaj, ne is mondd, még az Annualnál is jobban utáltam. Komolyan minden tiszteletem Fairlighté, hogy önként vállalta ezt a sorozatot a Chronon, mert ha a többi szám is ilyen, az már mazochizmus.
Idézet
262: A végét nem egészen értettem de biztos megvolt az oka hogy ilyen lett a vége.
Olvasd el a történetet még egyszer. A vége egy viszonylag összetett, de elég komoly tartalmat hordozó rész.
Idézet
Ismételten egy vad Hulkkal kellett megmérkőzniük gondolom az elején az a Professzor volt de majd idővel úgyis meg fogom tudni.
Nem, Banner, akkor már egy ideje megvolt a teljes iq-ja Hulkként is.
És szívesen és kösz a véleményt.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1084 Dátum: 2009. Augusztus 28., 11:56:53 »
Ha nem bánjátok akkor szeretném értékelni az eddig kint lévő és általam olvasot képregényeket.
Úgy lenne illő hogy az egyessel kezdjem de én mégis a 232-el kezdeném mivel ez volt a legeslegelső képregény amit a Hálózsákon olvastam.
232. Az egyik kedvenc történetem azok az elementálok jól ki lettek találva főleg a legyőzésük mondjuk Diablóval egy nagyobb harcra számítottam, de mindent összevetve a legelső képregényről szép emlékeim vannak.
1.A történet kezdete, élvezet volt olvasni, hogy valóban hogyan is történt minden, hogyan lett belőlük Fantasztikus Négyes hogyan birkóztak meg az új erejükkel, és hogy ki volt a legeslegelső ellenfelük. Mit mondhatnék erről ?A Vakondember nem mondhatni, hogy a kedvenceim közé tartozna de első ellenfélnek megfelelt. A rajzoknál csak egyedül ott volt bajom, ahogyan Bent mint Lényt ábrázolják de hát a 60-as évek rajzaitól nem várhatunk többet.
48-50. Végre megtudhattam, hogy is volt ez a dolog Galactussal meg az Utazóval. Az eleje a Nememberekkel zavaros volt így hogy csak a vége került ki, de nagyjából ki tudtam következtetni hogy mi történt ott. A rajzokra itt már nem panaszkodhatok.
233. ez már annyira nem tetszett ugyan a Fáklya a kedvencem, de az a történet számomra kicsit unalmas volt.
234-235. Ennek viszont csak az eleje volt unalmas amennyire kivettem Byrne sokszor használta ezt a csendes semmi probléma bevezetőt aztán meg jön a komolyabb probléma. A harc Egóval jóra sikerült. Az egyetlen problémám itt az az hogy Egó ugye belerepült a napba és elégett de a Csúcsbiztonságban újra szerepelt. Azt már egy kicsit túlzásnak tartom hogy azután hogy belerepült a napba még mindig él(már megszokhattam volna hogy itt senki nem hal meg).
az itteni kérdésem csak annyi lenne hogy mi történt aztán Collinssal mert ha más nem is azért szerintem Dr Strange csak felfigyelt egy ilyen jellegű hatalomra.
236 Byrne itt is hozta a formáját a csendes nyugodt életet. Persze az elejétől fogva sejteni lehetet hogy ez csak álca de én azt hittem hogy a Bábos műve volt ez az egész. Fátum bosszúhadjáratai pedig ismételten kudarcot vallottak csak ezúttal problémásabb lett a helyzete.
237.Számomra ez is unalmas volt de megértem sőt egyet is értek azzal hogy egy ilyen közjáték féleségnek lennie kellett.
238. Hát egy újabb fáklya születet bár valamennyire ismertem a történetet de így hogy teljesmértékben olvashattam már minden letisztult. Reed újabb sikertelen kísérletére lehetett számítani eddigi tapasztalataim alapján vagy nem történik semmi vagy csak rövid ideig hatot ezért is volt meglepő ez az új lény.
239. Itt csak annyi bajom volt hogy nem egészen értettem hogyan is oldódott meg a probléma hiszen az idegenek még ott voltak az F4 meg csak úgy elment. Pozitív volt viszont hogy a már oly sokat emlegetett Petúnia néni feltűnt. Szegény Johny jó sokáig emésztette.
240. Mit is mondhatnék erről számomra ez olyan közepes szintű történet volt de legalább újra feltűntek a Nememberek. És végre letisztult hogy Johny és Kristály között mi történt.
241 Hát ez is amolyan közepes szintű volt de a Fekete Párducnak örültem.
242-244. A Byrne korszak egyik gyémántja. Terrax feltűnése követelése és ahogy azt követelte nagyszerűre sikerült. Majd Terrax „halála" is jóra sikerült de az igazi összecsapás csak ezután következet. Galactust megmenteni… Hát Reed azzal az ő is csak élőlény dologgal kicsit messzire ment de szerintem sokan megvetették volna Byrne-t ha valóban megöli, sejtettem is hogy ennek még lesz következménye és a későbbiekben lett is. Johnyt nagyon sajnáltam a végén de valóban így lehetett a legjobban megoldani a helyzetet.
245. Ez is nagyszerűre sikerült Sue-val és Franklinnel és végre visszkaptuk szeretett Lényünket .
246-247. Újra Fátum kicsit már hiányoltam is de az ezúttali visszatérése nagyszerűre sikerült főleg azzal hogy most nem egészen ellenfélként hanem „Szövetségesként" tért vissza. Zorbát egyáltalán nem ismertem de amennyire kivettem valamikor az F4 segítségével vette át Latvéria uralmát. Mindent összevetve ez is egy remek történet volt.
248. Mit is mondhatnék erről valaki rosszat álmodott.
249-250. A kedvenc F4 történetem Gladiátorral a Skrull X-mennel Amerika Kapitánnyal és Pókemberrel nagyon jól megcsinálták. A csata jóra sikerült főleg ahogy Gladiátort sikerült legyőzniük, de az utolsó oldal… na az felejthetetlen.
251-252. Ezek annyira nem voltak érdekesek de szükség volt rájuk.
253. itt már kezdett érdekelni ez a hosszú út a negatív zónában főleg mivel a történet nagyon emlékeztetett egy általam nagyon szeretet sorozat egyik részére. A végét nagyon jól megcsinálták gondolom ezeket a lényeket többet nem látjuk.
254-255. Egy remek történet amit Byrne nagyon jól összeállított. Reed „halála" és a visszatérését remekül kitalálták. Kicsit sajnáltam az idegent végülis ő csak haza akart menni de a módszerei miatt megkapta az F4-től ami járt neki.
256. Végre visszatértek a világukba és szembeszáltak Annihilusszal. Ideje volt már jó régen átvette az irányítást a Baxter épület fölött. és ahogyan legyőzték azt is nagyon jól kitalálták. Szintén az egyik kedvenc történetem.
Lény 2. Ez amolyan Epilógusnak felelt meg de azért érdekes volt Ben múltja. Itt az utolsó oldal volt az ami igazán a történethez kapcsolódott. Gondolom elsősorban ezért lett berakva a kötetbe.
257. Ez a 262-es előkészítője volt Galactus miatt. Ez is olyan Epilógus féle volt de Byrne aztán tudja hogyan kell jó végjátékot írni.
17-es Annual. Nem is tudom mit írjak erről. Ez olyan Horrorisztikusan indult de legalább értelmes magyarázatot adtak hogy mi miért történt. Hogy három tehén milyen bajt okozhat.
258. Egy igazi közjáték Fátum főszerepléséval elrontani nem lehet. Hát igen Fátumnak nem csak külső ellenfelei vannak de neki legalább van esze is hogy az ilyen támadásokat elkerülje. Meg is lepődtem volna hogyha ezúttal békén hagyja az F4-et de az hogy Terrax még mindig élt azt kicsit nehezen tudtam megemészteni.
259-260. ismételten nyugodtan indult ahogy azt Byrne-től már megszokhattam. A harc Tyrossal jóra sikerült főleg az Ezüst Utazónak örültem nagyon. Viszont most már tényleg fogalmam sincs Fátum ezúttal hogyan éli ezt is túl mert ezt már nehéz lenne túlélni.
Alfa Flight 4. Hogy őszinte legyek ez nem nagyon tetszett így nem tudok róla semmit írni.
261-262. Kicsit később mit vártam volna de meg lett a következménye Galactus életben hagyásának. Szinte még nem is láttam olyat csak egyszer hogy az író önmagát is belerajzolja a történetbe de így legalább az ő szempontjából láttunk mindent. A végét nem egészen értettem de biztos megvolt az oka hogy ilyen lett a vége.
263-264. erős közepes történet. Erről sem tudok mit írni.
357-358. Ugyanúgy nagy kedvencem ez a történet mint a többi. Az előzmények hiányában kicsit zavaros volt az eleje de nem volt annyira érthetetlen. Furcsa volt hogy a Bábos segítet nekik de örültem hogy végre jó útra tért. Alica megmetéséhez nem is tudom mit írjak. Remekül kitalált történet volt. Ez a Power Skrull itt tűnt fel legelőször vagy már láthattuk valahol?
359. Egy újabb ellenfél újabb bonyodalom. Eddig ez a Devos tűnik a legérdekesebb karakternek végülis ő a béke követe de ennek érdekében sok fajt kiírt stb. Szóval érdekes karakter.
360. Johny és Ben beszélgetése volt a legérdekesebb a történetben. Aztán a harc az idegennel is jóra sikerült. Itteni kérdésem az lenne hogy ez az idegen egy Venomhoz hasonló szimbióta volt?
Csak mert nagyon hasonlított rá és úgy is viselkedett.
361. mit írhatnék erről? Ben és Fátum a helyszín az időpont mindent elmond.
362-365. Szintén egyik kedvencem ez az Occolus és Vadórzó viadal nagyszerű ötlet volt. Pókember és Johny beszélgetésének is nagyon örültem de a vége lett csak igazán érdekes.
Franklin már megint majdnem meghalt. Meg is értem hogy néha miért akarja Reed és Sue feladni a Szuperhős életet. Eddigi tapasztalataim alapján gondolom még látni fogjuk Occulust.
366-370. A végtelen háború egyik mellékága. Erről csak jót tudok írni. Nem is tudom mi volt a jobb, az áll Reed kísérletének kudarca Ben és Hulk „párbaja" Johny és az ál X-men harca vagy Sue és az imposztora harca. aztán a végén a megmenekülés… Erről csak jókat lehet írni.
371-372. Ez is ígéretes történetnek ígérkezik. Hát igen Johny kicsit meggondolotlanul használta az erejét és most bújkálnia kell. A rengeteg mellékszereplőnek örültem. Devos Power Skrull Lyja(gondolom vele még lesznek bonyodalmak) Pókember Aaron és még sorolhatnám.
533-535. A Hulk világa előzménye. Ismételten egy vad Hulkkal kellett megmérkőzniük gondolom az elején az a Professzor volt de majd idővel úgyis meg fogom tudni. Ben és Johny hozta a formájukat főleg az elején amikor Johny szállítja Bent.
Vol 2
1. Egy új történet kezdete. Ha így a vol1 és 2 kezdetét összehasonlítom akkor nagyjából ugyanaz kicsi eltéréssel viszont ez viccesebb volt. Ha érteném is hogy Reed mikről beszél.
Ismételten vakondember. De legalább volt valami köze Galactushoz.
2-3. Vakondember és Namor egyiket sem kedvelem de itt nagyon jól kitalálták a történetet.
Főleg Ben és Alica első találkozása sikerült a legjobbra. A végén pedig az angyaloknak nagyon örültem.
4-6. És végre eljött Fátum és a Fekete Párduc aztán ha ez még nem lett volna elég a Szuper Skrull és az utazó is feltűnt. Erről is csak jót tudok írni. Főleg a rajzok tetszettek nagyon.
7. Egy újabb utazás a negatív zónába. Először úgy gondoltam hogy ez is egy unalmas utazásnak indul, de a képet az előző életükből főleg Johny-é nagyon jól kitalálták.
8-12. A Galactus vonal. Jól indult a Nememberekkel hogy ők is valamilyen módon bekapcsolódtak. erről már nem nagyon tudok olyat írni amit már nem írtam volna meg mivel erről is csak jót lehet írni.
Különszámok
40 éves Házassági évforduló. Szintén eg jó történet lényegében az tetszett benne hogy milyen jól kitalálták hogy mégis hogy lehet ez a 40. amikor még Reed sincs 40.
2006-os különszám. Nem is tudom mit szóljak Fátum és Reed sakkpartijához. Hogy hogyan tudják az egész táblát maguk elé képzelni és úgy lépkedni azt még máig sem tudom.
Halál a családban. Már kifogytam a dicsérő jelzőkből így csak annyit tudok írni hogy köszönöm ezt a nagyszerű képregényt.
Lény és Amazon. Itt az tetszett a legjobban ahogy megcsinálták azt hogy amit Amazon elkezdett mondani azt Ben fejezte be. A sárkányemberről nem sokat tudok de nagyjából rájöttem ki ő, de Vámpírok az F4-nél ezt kicsit erősnek tartottam.
Hecc. Az én örök kedvenc F4 történetem. Nem is tudom min nevettem többet Dr Strange 40 perces beszédén, Szellemlovas sült csirkéjén, X-men és Magneto agykontrolán, Thor és Ben hajvitáján, vagy Fenegyerek és a biztosításokon, és Furyt meghatódva látni az az évszázad képe.
A történet vége. Stan Lee remekül kitalálta ezt az utolsó történetet. A legnagyobb sikerükben hagyják maguk mögött a szuperhőséletet ennél jobb véget én sem tudok elképzelni.
Végül pedig szeretném megköszönni Talgabynak és Dr Samsonnak és mindazoknak a beíróknak akik velük dolgoztak hogy elhozták ezt a rengeteg F4 képregényt nem kis munka lehetett.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 28., 12:17:03 írta Amondin »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1083 Dátum: 2009. Augusztus 27., 20:49:13 »
Főnix (ő-vel). Nem is anyagi entitás, ráadásul multiverzális kozmikus lény.

Nem elérhető Galan

• Sólyomszem
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1082 Dátum: 2009. Augusztus 27., 20:35:15 »
Idézetet írta: grey gargoyle
itt még nem bírt korlátlan hatalommal, mivel csak a szervetlen molekulákat irányította. De egyébként az a különbség a kettő között, hogy a szemlélő egy ősöreg, szinte hallhatatlan, óriási tudással rendelkező lény, a molekula ember pedig egy átlag alatti fizikummal rendelkező halandó. Akármilyen erős a molekulaember, egyszerűen nem egy kategórai, a két lény, képtelenség, hogy egy halandó, akit megpöccintenek és elájul, legyőzzön, egy ilyen mérhetetlen erejű lényt.
Nekem ez a meglátásom, úgy értem én is hasonlóan képzelném el a végkimenetelt, mint ahogy a képregényben volt, ezért is tetszett. Csak szerintem inkább energiákkal dobálóztak volna, mint kövekkel, ha még reálisabbra vesszük.
Meg lehet hogy amitt is gyengébb volt most a molekulaember, mivel nem meggyőződésből harcolt, hanem más irányította.
Teljesen 1etértek.Nem a nyers erő,hanem a mögötte rejlő mérhetetlen tudás számit,amire a legjobb példa Thanos (fordított esetben pedig G.,aki mindig csak az erejével próbál érvényt szerezni)  Nem véletlen az a mondás,h. "Többet ésszel,mint erővel"
Érdekes összefüggés van a Főnix és a Molekula ember között,mert halandó létükre,ugye mind2-t mentálisan blokkolták,h. ne tudják kihasználni szinte végtelen erejüket.

Ha már itt tartunk,vajon Főnix vagy a molekula ember a keményebb...??
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 27., 20:47:40 írta talgaby »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1081 Dátum: 2009. Augusztus 26., 21:33:26 »
Idézetet írta: Sepi
Akkor volt az, amikor Lény is tovább mutálódott, akkor volt az a tüskés kinézete.

Most hogy ezt mondod. Ha jól emlékszem a régi Csodálatos Pókember 70. és 76. számban is volt a Lénynek tüskés kinézete. Magyarul legelőször ott láttam.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 26., 21:34:12 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1080 Dátum: 2009. Augusztus 26., 21:27:08 »
Kozmikus sugárzás érte őt is és Lényt is egy kiruccanás alkalmával. Akkor volt az, amikor Lény is tovább mutálódott, akkor volt az a tüskés kinézete.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1079 Dátum: 2009. Augusztus 26., 21:21:58 »
Egy valamit nem értek. Sharon Venturáról láttam a   Hulk v2 365-ben, hogy a Lényhez hasonló kinézete volt. Mi történt vele és hogyan keletkezett?

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1078 Dátum: 2009. Augusztus 26., 20:38:05 »
Idézetet írta: Galan
Molekula ember és Aron összecsapása...wow...de vártam már  Ami ugyan Aron győzelmével ért végett,de véleményem szerint ez sokkal inkább a molekula ember tapasztalatlanságának tudható be,mint erőbeli gyengeségének,mivel erő kategoriájában magasan a szemlélők felett áll.
Evvel kapcsolatban egy érdekesség;az Élő Bira feljegyzése szerint a molekula ember szinte korlátlan hatalommal bir.Csak hát ez a hatalom be van zárva egy ilyen törékeny,halandó testbe...

itt még nem bírt korlátlan hatalommal, mivel csak a szervetlen molekulákat irányította. De egyébként az a különbség a kettő között, hogy a szemlélő egy ősöreg, szinte hallhatatlan, óriási tudással rendelkező lény, a molekula ember pedig egy átlag alatti fizikummal rendelkező halandó. Akármilyen erős a molekulaember, egyszerűen nem egy kategórai, a két lény, képtelenség, hogy egy halandó, akit megpöccintenek és elájul, legyőzzön, egy ilyen mérhetetlen erejű lényt.
Nekem ez a meglátásom, úgy értem én is hasonlóan képzelném el a végkimenetelt, mint ahogy a képregényben volt, ezért is tetszett. Csak szerintem inkább energiákkal dobálóztak volna, mint kövekkel, ha még reálisabbra vesszük.
Meg lehet hogy amitt is gyengébb volt most a molekulaember, mivel nem meggyőződésből harcolt, hanem más irányította.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Galan

• Sólyomszem
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1077 Dátum: 2009. Augusztus 26., 20:22:19 »
Sziasztok!

Szintén köszönet,ezért az F4 folytatásért  
Annyi szereplőt vonultatott fel,ami egyszerűen nem kerülhete el a figyelmemet
Molekula ember és Aron összecsapása...wow...de vártam már  Ami ugyan Aron győzelmével ért végett,de véleményem szerint ez sokkal inkább a molekula ember tapasztalatlanságának tudható be,mint erőbeli gyengeségének,mivel erő kategoriájában magasan a szemlélők felett áll.

Evvel kapcsolatban egy érdekesség;az Élő Bira feljegyzése szerint a molekula ember szinte korlátlan hatalommal bir.Csak hát ez a hatalom be van zárva egy ilyen törékeny,halandó testbe...

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1076 Dátum: 2009. Augusztus 26., 17:33:17 »
epp erre celoztam, marmint, hogy regen meg nem volt ilyen kockasra kigyurva... viszont nem is tudtam hogy reka a F4 tagja  
gyengéd barbár

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1075 Dátum: 2009. Augusztus 26., 17:31:43 »
Van egy biztos tippem a tagságból, hogy kinek igen.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1074 Dátum: 2009. Augusztus 26., 17:30:03 »
Hát, ebben van valami...de igazából nekem ez a nagyon izmos női test nagyon nem jön be...

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1073 Dátum: 2009. Augusztus 26., 17:27:56 »
na azert azt el kell ismerni, hogy regebben meg szep volt... aranylag... most mar csak hiszik rola, hogy az... tobbnyire...
gyengéd barbár

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1072 Dátum: 2009. Augusztus 26., 17:25:08 »
Idézet
Rubint Réka is családanya, mégis szivesen nézzük őt falatnyi fürdőruhában.
És legnagyobb sajnálatomra bele is futok néha a TV-ben, pedig szívesen kihagynám azt a látványt...

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1071 Dátum: 2009. Augusztus 26., 17:17:07 »
en inkabb mast neznek meg falatnyi furdoruhaban, mint a kapafogu rekat, de az nem engedi
gyengéd barbár

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1070 Dátum: 2009. Augusztus 26., 17:07:32 »
Te prűd.  Én meg azt mondom, hogy amíg így néz ki, addig igenis hordjon ilyen ruhát. Rubint Réka is családanya, mégis szivesen nézzük őt falatnyi fürdőruhában.  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1069 Dátum: 2009. Augusztus 26., 16:52:09 »
Idézet
énszerintem susan richards nem egy prüd csaj a marvel univerzumban. Nem szégyenlős ő.
Ez is egy nézőpont, az enyém pedig az, hogy egy családanya ne parádézzon iylen cuccokban...

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1068 Dátum: 2009. Augusztus 26., 16:17:24 »
Idézetet írta: dr samson
Ízlések és pofonok, de én ki nem állhatom ezt a ruhát. szerintem iszonyatosan karakteridegen...

énszerintem susan richards nem egy prüd csaj a marvel univerzumban. Nem szégyenlős ő.
Teljesen egyértelmű az is, miért Reed richards a párja.  
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1067 Dátum: 2009. Augusztus 26., 14:20:49 »
Rendben akkor a jubilleumi számig gondolkodhatok. Majd meglátom mire jutok addigra.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 26., 14:21:06 írta Amondin »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1066 Dátum: 2009. Augusztus 26., 14:18:24 »
Idézet
Még valakinek az erejét? Hát ő aztán biztosra megy hogy még véletlenül se bukjon el megint. De még ennél is több erőt kordában tartani hát... Neki legalább már van tapasztalata az ilyesmiben.
Nyugalom, majd a 375. számban minden kiderül...  

Keildavid: egy darabig biztos marad még a napi frissítés, amíg van elég alapanyag hozzá. Után majd meglátjuk mi lesz...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1065 Dátum: 2009. Augusztus 26., 14:16:35 »
Idézet
Egy kérdés. Igaz, hogy vége lesz a nyárnak. Akkor ez azt jelenti, hogy a napifrissítés visszaáll hetifrissítésre?
Mondtam én ilyet?  Egy darabig még biztos marad a napi frissítés.  
Nem mondtál ilyent. Csak azért kérdeztem, mert hát szeptembertől vége a nyárnak. Én meg azt hittem, hogy akkor heti frissítés lesz. De persze igazad van dr samson. Meglátjuk. Ha továbbra is ilyen sikeres lesz, akkor ez így is marad.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1064 Dátum: 2009. Augusztus 26., 14:12:40 »
A szövegből talán nem tűnik ki eléggé, de igazából itt arra céloz, hogy meg akarja szerezni még valakinek az erejét...

Még valakinek az erejét? Hát ő aztán biztosra megy hogy még véletlenül se bukjon el megint. De még ennél is több erőt kordában tartani hát... Neki legalább már van tapasztalata az ilyesmiben.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1063 Dátum: 2009. Augusztus 26., 14:06:29 »
Igen, csak te is szólhatnál nekünk, hogy figyeljünk már rá oda, mert ekkorra időzítetted a hírt.
De most már fejezzük be az off-ot, inkább mindenki véleményezze az F4-et, nehogy doki megint szüneteltesse a DeFalco korszakot.   Így is keveset látjuk Sue-t ilyen szexi szerkóban.  
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 26., 14:07:19 írta Sepi »