Hello, eloszor is nagyon koszi az F4 honositasokat (csak mert neha azt latom, hogy elmegy a kedvetek, csak mert nem szuletik elég komment),
masodszor: elkezdtem a John Bryne korszakot.
F4 #232-233: ha lehet azt mondani, sorrendben haladok a honositott F4 tortenetek teren, én Diablot nem ismertem ezelött (megmondom oszinten, eloszor a Bábosra gondoltam, Alicia nevelőapjara).
Fura volt nekem egy-két dolog. Ugye nem fogok elhamarkodottan velemenyt mondani, de klasszikus (Lee - Kirby) történetek utan volt egy-két érdekesség, számomra "najó, perszeee" momentum. Pl. Mr Fantastic mióta tud repülni kis labdává zsugorodva? Ugyanez Sueval is, mióta "repül" az energiamező segitsegevel? Ezek szamomra most még furcsak, aztan lehet megszokom majd, hogy sokkal több mindenre képesek, mint ezelott.
És lenne egy kérdésem a történethez kapcsolodva: Frankie Raye, akinek Johhny udvarol... róla érdemes valamit tudni, vagy csak egy sima hétköznapi lány?
Kalapácsfej rémlett, de már nem emlékszem honnan (huuu, de sok potolnivalom lesz, ujra Pók, Avengers történetek).
A beiras neha helyesirasi hibakkal tarkitott, de gondolom ezek kezdeti dolgok voltak (ha jol tudom, teljesen uj csapat vallalta ezeknek a törteneteknek a honositasat, pl- a masodik reszben azthiszem scak szamszerint egyet szurtam ki).
Udv, és köszi!