Szerző Téma: Fantasztikus Négyes  (Megtekintve 388672 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasztikus Négyes
« Válasz #582 Dátum: 2007. Augusztus 28., 13:33:32 »
Vele kezdtük a Byrne-korszakot, a jó öreg Diabloval. A Szájzárasra elhiszem, hogy vársz, bár nekem az előtte lévő Namoros is marhára tetszik ("Ha csak hozzám ér, Richards..." ).
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasztikus Négyes
« Válasz #581 Dátum: 2007. Augusztus 28., 13:13:14 »
Elolvastam újra a Marvel Kalandok F4 hármas számát. Hozta a szokott kis formát, de még mindig arra a kutyás történetre várok nagyon.  Ettől függetlenül jó volt ez a történet is. Egyébként ez a Dr.Santos szerepelt már a régebbi 616-os F4-ben is? Mert nekem nem nagyon rémlik.  
Mindenesetre köszönet talgabynak és Trollnak a képregényért.  
« Utoljára szerkesztve: 2007. Augusztus 28., 13:13:34 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #580 Dátum: 2007. Augusztus 28., 10:17:20 »
Na, ha továbbra is ilyen ütembe jönnek az "akarunk" válaszok, akkor minden bizonnyal lesz folytatás, bár sajna néhány hónapos szünet most mindenképpen lesz benne...

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #579 Dátum: 2007. Augusztus 28., 08:19:19 »
Üdv! Én AKAROK DeFalco-s F4-t olvasni !!!   Remélem nem vagyok egyedül ezzel...  Továbbra is olvaslak titeket  Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #578 Dátum: 2007. Augusztus 27., 21:39:35 »
Huh, erre már nem tudok mit mondani, legfeljebb azt, hogy mindent nem lehet a Marvelből tudni mindenkinek...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #577 Dátum: 2007. Augusztus 27., 21:38:27 »
Idézetet írta: talgaby
(Egyébként az Onslaught-tervezet immár lassan egy éves, ezért egy picit meglepődtem, hogy nem tudtatok róla...  )
Egy picit elkerülte a figyelmemet, plussz nem is tudtam, hogy az is hozzá tartozik.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #576 Dátum: 2007. Augusztus 27., 21:36:03 »
Akarunk. Nehogy már csak én tartsam az F4-frontot hosszú távon (mert a Chronopolison se nagyon szállingóznak).
(Egyébként az Onslaught-tervezet immár lassan egy éves, ezért egy picit meglepődtem, hogy nem tudtatok róla...  )

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #575 Dátum: 2007. Augusztus 27., 17:27:33 »
Na, akkor most, hogy kikerült a jelen F4 sztorinak a befejezése, jöjjön a fekete leves: Sepivel úgy döntöttünk, hogy a DeFalco-s F4-k határozatlan ideig szünetelnek!  
Az okok:

1. az érdeklődés teljes hiánya! (külön köszönet SithLordnak, aki mindig veszi a fáradságot, hogy megköszönja a képregényt, de nem hiszem, hogy egy ember miatt megéri ennyi munkát beleölni...)
2. az X-menes honlapokon most elkezdett Végítélet történet, amiben honosítják az F4 vol1. utolsó 3 számát (megjegyzem erről sem én, sem Sepi nem tudtunk...) és ebben az elkövetkezendő 50 szám, plussz néhány egyéb történet összes poénját lelövik.

Ezért most útjára indítok egy szavazást: akartok-e a továbbra is DeFalco-s F4-t olvasni vagy sem? Ha igen, írjátok ide a fórumra. A beérkezett "akarok" válaszoktól is függ, hogy folytatjuk-e valaha...

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #574 Dátum: 2007. Augusztus 27., 09:22:17 »
Üdv! Köszi dr. samsonnak és Sepinek a F4 364-365. füzetet  ! talgabynak és Trollnak a Marvel Kalandok F4 #3.részért  Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Utoljára szerkesztve: 2007. Augusztus 27., 09:35:30 írta Troll »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #572 Dátum: 2007. Augusztus 10., 18:01:11 »
Na, elolvastam a Marvel Kalandok F4 első két részét és tetszettek. Határozottan jópofák.   viszont egy kérdés: miért nem tudom leszedni a john Byrne első kötet első 120 oldalát? már régebben megpróbáltam, de valamiért flashget nem jozza le. Pedig már ideje lenne elolvasnom.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #571 Dátum: 2007. Július 28., 11:31:23 »
Idézetet írta: pepo05
Sepi: egy hibát észrevettem...amikor a gépben ülnek, élelmiszer helyet élélmiszert írtál, ha jól emlékszem.
Valóban. Ezen a hibán átsiklottunk. De itt a javítás: f4-byrne-vision-v3-18hun.jpg (javított)

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #570 Dátum: 2007. Július 28., 11:11:28 »
Heh, örülök, hogy akkor meglepetés ért. Nem, a Negatív Zóna most igen sokáig nagy szerepet fog kapni, a kötet 3/4-ében ott lesznek majd.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Fantasztikus Négyes
« Válasz #569 Dátum: 2007. Július 28., 11:07:09 »
Elolvastam a 3. kötet új sztoriját. Ez a Negatív Zóna mindig is egy érdekes dolog volt, kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle, de érdekesen alakul a sztori egyelőre...ezt az Annihilus fazont minidg is utáltam, annyira unszimpatikus szereplő valahogy nekem. No mindegy...
Amúgy a visszatérésekor totál azt hittem, hogy az F4 érkezik meg, ripityára verve, 2 számban elmesélik, hogy mi történt velük, ujtána meg jönnek utánuk az üldözik:Pl Annihilus.

Köszi a fordításért és a beírásért, remek munka volt ismét, Várom a folytatást!  

Sepi: egy hibát észrevettem...amikor a gépben ülnek, élelmiszer helyet élélmiszert írtál, ha jól emlékszem.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #568 Dátum: 2007. Július 28., 09:05:14 »
H.E.R.B.I.E. Az F4 #230-akárhány környékén bukkant fel előbb a képregényben, Franklin dadájaként már szerepelt vhol a Byrne-kötetben is. Egyébként a régi, '80-as évek beli rajzfilmben debütált, onnan emelték át képregénybe (mint Tűzcsillagot).

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #567 Dátum: 2007. Július 27., 18:58:35 »
Franklii Richards: Rögtön tudtam, hogy ez tetszeni fog nekem.  
Kíváncsi lennék vajon, melyik volt előbb. Az Aquablue dadarobotja, vagy Herbie.
Mindenesetre mindkettő világszám.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Július 27., 23:31:29 írta Gorgonita »

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #566 Dátum: 2007. Július 27., 09:04:03 »
Üdv!Köszönöm a 251. F4-es számot! talgaby és Sepi ismét nagyot alkotott!  Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #565 Dátum: 2007. Július 25., 18:07:00 »
A Bosszú Angyalai még jóóóó sokáig nem lesznek, majd a kötet legvégén bukkannak fel.

Nem elérhető Gza

• Sólyomszem
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #564 Dátum: 2007. Július 25., 17:49:18 »
Tetszett ez a történet, csak kicsit rövidnek találtam. Jó lett volna, ha már ebben a számban szerepelnek a Bosszú Angyalai, kissé csalódtam. Na nem baj, várom a folytatást! Remélem nem kell egy hónapot várni a következő számra. Ha meg kell, hát kivárom. Köszi!

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #563 Dátum: 2007. Július 25., 14:42:38 »
Frissültünk...
-Byrne Vision V3
-Franklin Richards

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Fantasztikus Négyes
« Válasz #562 Dátum: 2007. Július 19., 22:00:32 »
Nekem se tetszett a sztori vége sajnos.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #561 Dátum: 2007. Július 19., 13:39:04 »
Heh, fene tudja, én Gladiátor összes felbukkanásánál azt várom, mikor üti már le vki... engem idegesít az ürge. A shiárokat egy ideig mondjuk bírtam, őt leszámítva, de az is alposan megváltozott nem sokkal a HoM után, Gladiátort meg kifejezetten rühellem a mostani Uncanny-s szereplése óta.
A logikai bakiban valószínűleg tényleg van vmi. Mondjuk én az egész #250-et egy kicsit gyengének éreztem, vendégszereplők ide vagy oda. Az utána jövő nagyívű történet már jobb lesz, bár erősen klasszikus sci-fis.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
Fantasztikus Négyes
« Válasz #560 Dátum: 2007. Július 18., 22:41:54 »
Jobban tetszett, bár mint mondottam val, a Fátumos rész nekem nagyon magasra tette a lécet. De a 250 legalább jóval hoszabb, sztárparádé van (Póki is szerepel  ) + szívdobogtató benne az AmFan 15 boritója, az ilyenek mindig csodásak. De majd holnap bővebben írok róla...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #559 Dátum: 2007. Július 18., 22:34:34 »
Talán majd a következő szám jobban fog tetszeni neked. Ez az autós dolog valóban egy kisebb logikai bukta, de gondolom itt nem ezen volt a hangsúly, ezért nem is törődtek vele. Egyébként Julie fog majd még szerepelni, igaz majd csak a harmadik kötetben. Elég érdekesen fog majd alakulni a kettejük kapcsolata.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #558 Dátum: 2007. Július 18., 22:03:23 »
F4 249

Na akkor jöjjön ez a rész is, ami sajnos nem tetszett annyira. Eléggé logikátlanra sikeredett ez az egész Gladiátorosdi. Pedig Gladiátort már az első feltünése óta kedvelem, ő pont az akiröl csak úgy sugárzik a hatalmas legyőzhetetlen fizikai erő, jogos arroganciával párosulva. Tök olyan mint egy Superman csak Clark Kent nélkül. Az egésszel az a bajom, hogy tök logikátlannak éreztem: például először Gladiátor lépett be a légkörbe, akkor mi a fenének jött New Yorkba? A Lényt miért pont a Baxter Házba hajította be, mikor nem is őket akarta elintézni? Ha a nagy erejű lényekre célzott, akkor meg simán észrevehette volna, hogy azok nem is skrullok. Ezerszer harcolt velük, akkor hogyhogy nem ismeri fel őket? Oké, erre magyarázat a siár mentalitás. De az külön bosszantott, hogy Ben-t keresztül hajította 7 kocsin és sehol egy hulla. Nem a kiontott beleket hiányolom, mert az nem az F4-be való. Itt igazából a morális felháborodást hiányolom, hogy Gladiátor csak úgy kivégzett itt akármennyi embert. Vagy mindenki hírtelen kiszállt és becsukta maga után az ajtót. Más írónál ez nem zavarna, de Byrne szokott figyelni az ilyen részletekre... Na mindegy. Ja és szeríntem Johnny simán meghalt volna attól az ütéstöl, amit beszedett Gladiátortól, nem csak a hasát fájlalta volna, mert nem lett volna hasa. Ettöl függetlenül a harc nagyon jól volt megkomponálva, tisztán át jön a lapokon/képernyőn, hogy az F4-nek esélye sincs. Gladiátor lazán lekapja őket a 38 körmükről. Mint mondtam, nekem nagyon bejön ez az arrogáns szótlan izmozás, ez a "ketten gyertek mert sietek" hozzáállás. (És még taraja is van  ). Pozitívum volt még Julie feltünése, bírom azt a csajt Johnny akár többet is találkozhatna vele. A Lény önmarcangolása, majd lánymenekitése olyan megszokott klisé volt, de nem gond, mert kellenek néha ilyenek is. Nem volt zavaró, ez a lényeg. Jah és ami még kifejezetten tetszett, az a Baxter épület bemutatása. Az ilyenek mindig feldobnak, jó nézegetni az ilyen kersztmetszet rajzokat. Nah, összefoglalva: pazar ellenség és akció, közepes magánéleti szál és bosszantó logikai hibák. Adok rá egy közepest (én mindig is csipáztam ezt a Gladiátort, mondtam már?  )

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
Fantasztikus Négyes
« Válasz #557 Dátum: 2007. Július 09., 14:10:51 »
Fasza volt, fasza volt, köszi érte.
A bunyó gladiátorral, meg a rémálmos dolog is.
Fasza volt, igy tovább, egyebet nem tudok emondani...
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető InteligensOgre

• Sólyomszem
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #556 Dátum: 2007. Július 07., 22:25:08 »
Dehogy dehogy, majd jól feltünik Galaktusz és panaszkodik a megvakult szemlélönek hogy valami megfekudte a gyomrát és a szájában már 1ideje hasogató fajdalmat érez erre az elküldi Dr.Richardhoz foghúzásra meg beöntésre
« Utoljára szerkesztve: 2007. Július 07., 22:26:38 írta InteligensOgre »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #555 Dátum: 2007. Július 07., 12:14:17 »
Ugyan már, láttad őt vha is beleavatkozni vmibe?  Legfeljebb odamegy vkihez és mond neki egy-két apróságot, csak úgy, a levegőbe...

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #554 Dátum: 2007. Július 07., 12:10:25 »
Vagy olyan rémes dolog történik, mely nem fordult még elő a Marvel Univerzumban: be kell avatkoznia a dolgokba

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #553 Dátum: 2007. Július 07., 11:43:16 »
Idézetet írta: Punkológus
Én még arra lettem volna kiváncsi, hogy mit szólt az egészhez a Szemlélő, mert hát ő is a Holdon lakik. Ő vajon mit álmodott? Bezár a szabászat, mely a római kori gönceit készíti?
Vagy csak egyszerűen megvakult egy időre.