Szerző Téma: Fantasztikus Négyes  (Megtekintve 387116 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető avengers

• R2-D2
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #192 Dátum: 2006. Augusztus 17., 20:54:25 »
Nekem nagyon bejőn az f4 amugy boszuangyal rajongo is vagyok sajnos azt farek nem nyomatja már.A galaktikus perből remélem nem teszitek fel majd ugyanazokat a részeket amik a marvel extrában bene voltak régen?
Ugye nem?

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasztikus Négyes
« Válasz #191 Dátum: 2006. Augusztus 17., 10:17:06 »
Ha jól látom Gogonita a DeFalcos F4-et olvasta, így először is köszönjük szépen a véleményezést. Másrészt: igen, a Fantasztikus Ötösben ez a lány (a rendes neve Lyja) Johnny felesgége, de nem csak ott... most viszont többet nem mondok, mert az már komoly spoiler lenne, majd mindent megtudtok a 370-371. és az utána következő számokból!   Amely egyébként véleményem szerint a legjobb F4-es korszak lesz.  Másrészt Devos, hát igen, tényleg kicsit túlbonyolítja a dolgokat, de ez majd a későbbi megjelenései során is jellemző lesz rá. Ja és hamarosan jön a történet lezárása!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasztikus Négyes
« Válasz #190 Dátum: 2006. Augusztus 16., 22:06:58 »
Idézet
A Marvel Comicsos beszólás az eredetiben is így volt?

Így. Egy az egyben.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #189 Dátum: 2006. Augusztus 16., 21:03:03 »
Azt hiszem utolértem magam f4 fronton.

Az a 2 rész, amiben az alakváltó és Alicia története bonyolódik második olvasatra is hangulatos volt. A csapatra jellemző történetvezetés, nem várt meglepetéssel indít, hogy aztán hihetetlen kalandba torkoljon. Igazi klasszikus, ami Ben és Jhonny karakterének is emlékezetes elemét adja. A Fantasztikus Ötösben ez az Alakváltó "lány" lesz Jhonny felesége?

Az ezt követő történet már kevésbé jött be. Az ellenfél motívációi eléggé logikátlanok, mondhatni tulspilázza a dolgot egy kicsit, és ha nem erőltetnék a történet közepén a bunyót a rabul ejtett lényekkel, hanem inkább az automata védelmi rendszerrel -pl robotokkal -viaskodnának, akkor a rabok az oldalukra is állhatnának, és a végén az íróknak nem okozna gondot, hogy hova tegyék őket. Leszámítva a hangulatos idegen űrhajós kezdést, azt hiszem e felett a történet felett tényleg eljárt az idő.

Az új Fáklya sztorija számomra azért érdekes, mert valaki végre együtt említi a régit és az újat, (és a mégújabbat.). Eddig abban sem voltam biztos, hogy egy univerzumban léteztek-e, hisz a régit csak egy mi lett volna ha sztoriból ismerheti a hazai internetező közönség. Az eleje kissé lassan indított, de Frankie mutatványa a hálóköntössel legalább izgalmasabb volt, mint legutóbb a kívángatós pali útja a munkahelyére.
 Lény és Herbie egymásratalálásával azonban a sztori is magára talált.   A Marvel Comicsos beszólás az eredetiben is így volt?  
 Kíváncsian várom, hogy mi lesz szegény Lénnyel...

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
Fantasztikus Négyes
« Válasz #188 Dátum: 2006. Augusztus 13., 20:06:41 »
Nekem meg még fel kell vennem újból a fonalat, de így előre beszúrnám azt a megjegyzést, hogy szerintem a Lény hitelesebb száradt sár formájában, mint nap-által-kiszívott-és-megrepedezett formában.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #187 Dátum: 2006. Augusztus 13., 08:51:59 »
A Lény így nézett ki legelőször, mikor átalakult, még az őskorban, a '60-as években. Később kicsit megkövesedett, és még erősebb lett. Hogy most legyengült-e, vagy csak kicsit megváltozott a külseje, de más nem, a következő számból kiderül.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
Fantasztikus Négyes
« Válasz #186 Dátum: 2006. Augusztus 13., 00:07:11 »
Idézet
Így mit tud?
Legyengült?
azt szerintem nem, hanem kősziklából inkább ilyen szikkadt sár jellege lett csak  
én is számról-számra falom amúgy az F4-eket... nagyon jó Byrne történetvezetése, ahogy felépíti a sztorikat, betesz ide-oda egy kis közjátékot, hogy forogjon az ember agya  mindeközben meg kellemes olvasmány, érdekes számomra követni a Fanatsztikus család életét.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 13., 00:07:28 írta Micho »
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #185 Dátum: 2006. Augusztus 12., 23:49:26 »
Mit kell érteni az alatt hogy egy korábbi verzióba változott vissza Ben? Így mit tud?
Legyengült? Reméllem nem, mert ő a kedvencem  
A robot most már állandó szereplő lesz? Vagy a lény áldozatául esik?  
Alig várom a következő részt.  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #184 Dátum: 2006. Augusztus 12., 22:49:33 »
Icipici infó: megdönt egy "Colombo-feleség" típusú mítoszt.
És miért, enm mondtak igazat? Nem volt benne Fátum doki.
Wendyről és a barátairól mindent meg fogsz tudni a következő számban. Csak aztán merj majd kimenni éjszaka a sivatagba...

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
Fantasztikus Négyes
« Válasz #183 Dátum: 2006. Augusztus 12., 22:36:11 »
Nem lehetne egy icipicit infót a titokzatos vendégszereprőről?  
Ki az a Wendy?És kik a barátai?Hmm...Most megint várhatok!!!

Az előző véleményezésemhez még elfelejtettem hozzátenni, hogy a szám eredeti borítója is nagyon bejövős!Aszongya:"Ebben a számban,Fátum Doktor nem szerepel!!!
De van ezaz.."  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #182 Dátum: 2006. Augusztus 12., 19:49:13 »
Jó öreg Marvel-szokás szerint az a közjáték nem volt véletlen, majd a következő számban megtudod, hogy miről is volt szó. És ugyanitt megjelenik az F4 legkülönlegesebb meglepetésvendége is...

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
Fantasztikus Négyes
« Válasz #181 Dátum: 2006. Augusztus 12., 17:10:52 »
Elolvastam az új részeket!Köszönet értük!Nagyon tetszettek!
Végre kiderült valami Frankie Ray múltjáról.Reed poénját bírtam:
"Szólnom kell a barátaimnak a Marvel comicsnál, hogy hamarosan kezdhetnek írni egy uj sorozatot:Fantasztikus Ötöst"(kb így volt)  
Lény arcán is nevettem, mikor meglátta a két Fáklyát!
Az első rész végén volt egy közjáték című dolog, nemigen értettem, hogy az most egy elvarratlan szál volt, amit később még folytatnak?

A másik rész elég váratlanul ért,nemszámítottam egy Ben-átváltoztató procedúrára, és rövid is volt, de azért ez is tetszett.A szám elején volt megin egy Ben-poén, amikor szétütötte a bébiszitter-droidot!Nemhiába a kedvencem az F4-ből  

A fordítás,beírás,borító most is tökéletes.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #180 Dátum: 2006. Augusztus 12., 14:53:00 »
És most végre tényleg fény derült Frankie Raye nagy titkára. Jó olvasgatást.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #179 Dátum: 2006. Augusztus 12., 14:44:32 »
Frissültünk!

•Fantasztikus Négyes - v1 #238
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 12., 14:44:39 írta Micho »

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #178 Dátum: 2006. Augusztus 04., 16:51:19 »
Jó hogy visszajöttél!
 Tegnap a magas ufó-nős részt olvastam, ami nem tudom mikor került fel, de szintén tetszett.
 Aranyos volt, ahogy a rablások után fizetett a pénzecskéjével. Olyan Mork és Mindy-sen naív módon. És az -azt hitte nem lesz feltünő -zárópoén is jó poén volt.  
 Újabban F4-et olvasok esti mese helyett.  

Nem elérhető Tom Fireheart

• Sólyomszem
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #177 Dátum: 2006. Augusztus 04., 13:54:59 »
Sziasztok, visszatértem, ma engedtek ki a kórházból, jól vagyok.  Köszi a jókívánságokat is.  (Féltetek, hogy behal az F4, mi?  )

Köszönöm én is a véleményeket, örülök hogy elégedettek vagytok a munkánkkal (legalábbis eddig senki nem dobált meg paradicsommal).

Nem elérhető Panzerfaust

• Mulder ügynök
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #176 Dátum: 2006. Augusztus 03., 15:29:33 »
Akkor hajrá

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #175 Dátum: 2006. Augusztus 03., 14:09:31 »
Pont ez volt a lényege, hogy mindenki halálra izgulja magát, hogy akkor most mi van, erre pont a legjobb résznél veszik el a képet... de meg fog mindenki lepődni a következő szám első képén... Egyébként a #238 már csakis Frankievel fog foglalkozni, úgyhogy nyugi.
Ja, és a fordítások #250-ig megvannak, nem kell aggodalmaskodni, kitartanak még.

Nem elérhető Panzerfaust

• Mulder ügynök
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #174 Dátum: 2006. Augusztus 03., 13:32:04 »
Na most ez nem volt szép emberek. Mitörtén a láng barátnőjével? Gyerünk gyerünk fordítani.(Persze csak viccelek, marhajó munkát végeztek, de ilyen biztonytalanságban tartani engem nem szép dolog)
Amúgy a napi frissítés sokkal bejövősebb.

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #173 Dátum: 2006. Augusztus 02., 22:57:56 »
Frissülés az F4-Bryne Vision-ben!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #172 Dátum: 2006. Augusztus 01., 18:52:41 »
Egót nem tudom, Fátumra majd kaphatsz választ a kétszáznegyvenvakahanyadik részben, nem lesz semmi, annyit mondhatok. És egy kicsit legyen még mindenki türelmesebb, igen frappánsan meg van oldva az a kommunikáció...

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #171 Dátum: 2006. Augusztus 01., 18:41:50 »
Az Ego-s és a Bábos Fátumos történeten vagyok túl. Az Egoban nem lehetett túl nehéz a dolga a hátterek rajzolójának. Lehet hogy azért írták ezt a sztorit, hogy pihenhessen egy kicsit.     A Bábos meg egy kicsit lassan indult be, pont mint az Ego-s előtti, a kívángatós manussal. De összeségében mindkét történet tetszett.
 Kíváncsi lennék Ego hogy élte túl ezt a napfürdőt, és Fátum/Bábos hogy jutott ki a minifaluból.
 Az is érdekelne, hogy mit találnak ki a galaxisszerte közérhető angol nyelv ügyében. Fordítómikróbák, kommunikátor, vagy valami új?
 Tom gyógyulj meg, mert mindjárt elolvasok minden f4-et, és kell az új anyag, meg egyébbként is...  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #170 Dátum: 2006. Augusztus 01., 18:04:43 »
Jobbulást kívánok neki! Megárthatott ez a nagy figyelem az F4-et illetően...

Nem elérhető kaine

• Hulk
Fantasztikus Négyes
« Válasz #169 Dátum: 2006. Augusztus 01., 17:59:39 »
Tom beteg lett, reméljük hamarosan meggyógyul.  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #168 Dátum: 2006. Augusztus 01., 12:13:27 »
Köszönjük talgaby! Tom nevében is, bár az utóbbi párnabban kissé eltünt, de remélem hamar előkerül. A következő rész első fele már nála van beírásra, a másodikat még lekéne fordítanom.  Egyébként a következő rész még ennek a sztorinak a folytatása és befejezése, majd pedig következik egy vidámabb, jópofa karácsonyi szám!
Ja, Gabe! Visszatérve az idegen űrhajóra: nem gondolod, hogy egy ilyen fejlett technológia pár perc alatt megállapítja az emberi anatómia minden részletét!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #167 Dátum: 2006. Augusztus 01., 12:03:44 »
Az I. Titkos Háború a Knet talpraállásával immár ismét elérhető náluk. Eléggé fontos alapmű lett a Marvelnél. Ot állt be Amazon is az F4-be Ben kiesésével. És ez vezet el minket a #275-ös számig, amit már alig várok, hogy megjelenhessen egyszer. Aki ismeri, az tudja, hogy miért. Aki meg nem...az várjon türelemmel.

Ja, és amit eddig igen alaposan kihagytam:
Üdv Sámson doki és Tom Fireheart az F4-részlegben! Végre beindulnak a dolgok.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #166 Dátum: 2006. Augusztus 01., 11:06:49 »
Nem kukacoskodni szeretnék, mert az jönne le hogy nem tetszett, holott nagyon is bejön, és én már most könyörgök a heti frissért   ... de: akkor a hajón lévő Gépeknek kellene ismernie az emberi anatómiát, ez pedig egy kicsit bajos, úgyanis egy másik galaxisban vannak, ahol emberrel még nem találkozhatot senki. Ez olyan mintha mi a szürkékhez    adnánk ki mindenféle diagnosztikai programokat...
Vagy mesebeli lényekhez

De nekem tetszett a sztori, nem foglalkozom ilyen hülyeségekkel, csak ha felvetődött akkor gondoltam hozzá teszek pár észrevételt én is. (de inkább fogtam volna be   )

Idézet
gondolom az első titkos háborúról már hallottál (netán olvastad)

hallotam pár szóban, meg pár részt láttam is (Pókembereset), de globálisan sajna az egész sztorit nem ismerem...  
De ezt úgyis pótolni fogom.

Idézet
hetente fogtok könyörögni az új részekért!

én már most ezt teszem  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #165 Dátum: 2006. Augusztus 01., 10:27:01 »
Na úgy látom felszaporodtak a hozzászólások, ideje válaszolni!

Punkológus: köszönjük a jó kívánságogat és ha érdekel Devos eredete, akkor    arra még várnod kell egy kicsit, mivel majd később fog szerepelni a képregényben így nem árulom ell, hogy majd kénytelen legyél elolvasni  

Gabe

Először is Johny és Alicia: gondolom az első titkos háborúról már hallottál (netán olvastad), annak a végén a Lény ott marad a Túlontúli bolygóján és amíg távol van azalatt az idő alatt jönek össze (ebből aztán később lesznek is bonyodalmak) és ezután már tudod mi történik.
Ja és arra nem gondoltál, hoyg Devos hajóján vannak olyan műszerek, amivel meg tudja állapítani, hogy Alicia vak?  

Egyébként ez tényleg egy közepes szám volt és még lesz is pár ilyen, de azt garantálom, hogy ha elérünk a 371. számhoz, utána hetente fogtok könyörögni az új részekért!

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #164 Dátum: 2006. Július 31., 23:17:57 »
Hát igen, de erről a kompatibilitásról, angol tudásról, meg az ilyen apró problémákról eltekintve mint hogy Reed simán tudta kezelni Devos számítógépét (úgylátszik Inter-Galaktikus szabvány lett a Neumann féle alapelvekből   ), meg pl. Devos tökéletesen ismeri az emberi anatómiát, ahhoz hogy egy pillantásból megállapítsa azt hogy Alica vak, és így tovább. Szóval az efféle "apró" bibik nézéséről már Holywood sikeresen leszoktatott. Ezen szembeötlő hibáktól (van még pár sajna   ) eltekintve szerintem nagyon jó, úgyhogy jöhet még.  

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #163 Dátum: 2006. Július 31., 23:08:52 »
Idézet
Hoppá még valami, hogy lehet az, hogy az univerzumban mindenki beszéli az angolt?
hehe, erre pontosan az F4 #237-ben fog fény derülni, Byrne ezt is megmagyarázza