HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
dr samson:
Itt vagytok isten tudja hányan fórumon, és egyikőtöknek sem fog leesni a karikagyűrű az ujjáról, főleg, hogy nem egyszer kellett már nekem is kiírni más helyett a fórumra a frissítést...
Sepi:
--- Idézetet írta: dr samson ---Talán mert mostanáig itthon se voltam?
--- Idézet vége ---
Akkor talán olyankorra kellene időzíteni, amikor be is tudod jelenteni.
dr samson:
--- Idézet ---Akkor hivatalosan is, ha már Doki elfelejtette:
--- Idézet vége ---
Talán mert mostanáig itthon se voltam?
--- Idézet ---Egy kérdés. Igaz, hogy vége lesz a nyárnak. Akkor ez azt jelenti, hogy a napifrissítés visszaáll hetifrissítésre?
--- Idézet vége ---
Mondtam én ilyet? Egy darabig még biztos marad a napi frissítés.
--- Idézet ---Susan ruhájáról bár láttam már képeket, de annyira jó, hogy arra nem találok szavakat.
--- Idézet vége ---
Ízlések és pofonok, de én ki nem állhatom ezt a ruhát. szerintem iszonyatosan karakteridegen...
--- Idézet ---Azt meg nem tudom, hogy molekulaember hogy tud repülni, főleg ha fátum elvette az erejét.
--- Idézet vége ---
Hát, ezen én is vakartam a fejemet és végül arra jutottam, hogy én sem tudom...
--- Idézet ---Kíváncsi vagyok kiről beszélt amikor azt mondta elmegy valakihez aki felnagyítja az erejét(mintha ezzel az erővel nem lenne képes simán legyőzni mindenkit de ő már csak ilyen).
--- Idézet vége ---
A szövegből talán nem tűnik ki eléggé, de igazából itt arra céloz, hogy meg akarja szerezni még valakinek az erejét...
--- Idézet ---Én sem felejtettem el ezt a story-t; nagyon vártam már a folytatást!
--- Idézet vége ---
Enek örülök. Remélhetőleg most már hamarabb jönnek majd a folytatások! És persze mindenkinek köszönöm a véleményét!
Asys:
Köszönöm Samson dokinak az F4 vol.1. 373.-at!
Én sem felejtettem el ezt a story-t; nagyon vártam már a folytatást!
Johnny alapos leckét adott Sable csapatának!
Jó volt a Molekulaember vs. Aron harc is! Uatuval mi van, némasági fogadalmat tett?
Fátumban nem csalódtam, a kis energiatolvaj ismét bemutatkozott!
(Látom, szereti lecsapolni a kozmikus energiá(ka)t; lásd. Galactus, Utazó, most meg Aron!)
Amondin:
Köszönöm Dr Samsonnak az F4-et.
Jól folytatódott a történet Molekulaember és Aron harca valóban előre lefutott volt de attól még lehetett élvezni. Johnynak pedig van egy kis problémája persze gondolom pókember csak beszélni akar vele. majd meglátjuk.A két F4 harca szintén nagyon jól kitalált volt. Fátum pedig ismét hatalmat szerzet. Kíváncsi vagyok kiről beszélt amikor azt mondta elmegy valakihez aki felnagyítja az erejét(mintha ezzel az erővel nem lenne képes simán legyőzni mindenkit de ő már csak ilyen).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése