HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
grey gargoyle:
Jó volt ez a rész. Aron győzelme már előre elkönyvelhető volt a molekulaemnber felett, nem is értem miért játszadozott vele ennyit. Susan ruhájáról bár láttam már képeket, de annyira jó, hogy arra nem találok szavakat. Meghagyhatták volna ezt hosszabb ideig.
Azt meg nem tudom, hogy molekulaember hogy tud repülni, főleg ha fátum elvette az erejét. A vad banda, pókember, és fenegyerek feltűnése is színesebbé teszi a történetet. Izgalmasnak ígérkezik majd fátum legyőzése.
Köszönet a honosításért mindenkinek.
Sepi:
Akkor hivatalosan is, ha már Doki elfelejtette:
Frissültünk!
Fantasztikus Négyes v1 #373
keildavid:
Mit látok én? A Fantasztikus Négyes v1 373. számot. Ez nem semmi. Kifejezetten egy jó történet. Tom DeFalco mester aztán remek történetet írt a F4-ről. A rengeteg közjátékok és vendégszereplők nagyszerűek voltak. Molekulaember említette egy rajzfilmcímet "Ren és Stimpy". Még ilyent. Ben pedig ezt az érdekeset mondta: "Fogadok, hogy ezeket a veszteseket egy radioaktív képregény harapta meg!" Radioaktív képregény? Persze mert a F4-nek többször is találkoztak radioaktív (és kozmikus) lényekkel.
Egyet még elmondok ami nekem tetszett a Tom DeFalco-érából. Ez tetszett a legjobban a Fantasztikus Négyes v1 368 szám. Mert ebben a történetben látható volt, hogy a Lény és Hulk farkasszemet néztek. A homlokuk izzadtak. Azt hinne az olvasó, hogy bunyóznak. De aztán lejjebb látható volt, hogy nem bunyóztak, hanem azzal a öööö...csocsóval játszottak? Hehehe, hű de jót nevettem azon.
Egy kérdés. Igaz, hogy vége lesz a nyárnak. Akkor ez azt jelenti, hogy a napifrissítés visszaáll hetifrissítésre?
Ezer köszönet dr samson az F4 Tom DeFalco-éráért. Sok sikert kívánok neked a folytatáshoz.
Nos itt akkor ennyi volt. Még a Viharos Édenkertet. Folytatás az Akció topicban.
keildavid:
Havi négy F4 képregény azaz hetente egy? És hogy, a 2010-es év F4-es lenne. Szerintem ez egy jó ötlet. De ezt majd jövőre meglátjuk.
talgaby:
Igen, és amint nekiállok kicsit MA F4-ezni, biztosított lesz ez egy éven keresztül (pontosabban 16×4 héten át). Utána erősen vissza fog ez esni, de már több, mint egy éve készítem elő az én részemet ebből, szóval szeretném, ha kicsit F4-es lenne a 2010-es év...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése