HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Amondin:
Rendben akkor a jubilleumi számig gondolkodhatok. Majd meglátom mire jutok addigra.
dr samson:
--- Idézet ---Még valakinek az erejét? Hát ő aztán biztosra megy hogy még véletlenül se bukjon el megint. De még ennél is több erőt kordában tartani hát... Neki legalább már van tapasztalata az ilyesmiben.
--- Idézet vége ---
Nyugalom, majd a 375. számban minden kiderül...
Keildavid: egy darabig biztos marad még a napi frissítés, amíg van elég alapanyag hozzá. Után majd meglátjuk mi lesz...
keildavid:
--- Idézetet írta: dr samson ---
--- Idézet ---Egy kérdés. Igaz, hogy vége lesz a nyárnak. Akkor ez azt jelenti, hogy a napifrissítés visszaáll hetifrissítésre?
--- Idézet vége ---
Mondtam én ilyet? Egy darabig még biztos marad a napi frissítés.
--- Idézet vége ---
Nem mondtál ilyent. Csak azért kérdeztem, mert hát szeptembertől vége a nyárnak. Én meg azt hittem, hogy akkor heti frissítés lesz. De persze igazad van dr samson. Meglátjuk. Ha továbbra is ilyen sikeres lesz, akkor ez így is marad.
Amondin:
--- Idézetet írta: dr samson ---A szövegből talán nem tűnik ki eléggé, de igazából itt arra céloz, hogy meg akarja szerezni még valakinek az erejét...
--- Idézet vége ---
Még valakinek az erejét? Hát ő aztán biztosra megy hogy még véletlenül se bukjon el megint. De még ennél is több erőt kordában tartani hát... Neki legalább már van tapasztalata az ilyesmiben.
Sepi:
Igen, csak te is szólhatnál nekünk, hogy figyeljünk már rá oda, mert ekkorra időzítetted a hírt.
De most már fejezzük be az off-ot, inkább mindenki véleményezze az F4-et, nehogy doki megint szüneteltesse a DeFalco korszakot. Így is keveset látjuk Sue-t ilyen szexi szerkóban.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése