HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
keildavid:
Egy nagyon jó történet volt. Lény kontra Láthatatlan Lány. Hát volt ám akkoriban nagy zűr. Ha jól tudom ez az esemény, amit Alicia Masters elmesélt régebben zajlott le. Mert abban kék-fekete volt a jelmezük, nem pedig fekete-fehér.
És ha már Alicia Mastersről beszélek. Érdekes módon hasonlított egy kicsit Kristályra. Talán azért mert John Byrne majdnem egyformára rajzolta a karaktereket. Lehetséges, hogy ezért hasonlítanak a karakterek kinézete.
Azt a 3 sugárzásszakértők közül felismertem őket. Walter Langkowskiaz nyilván Sasquatch az Alfa Különítményből, Bruce Banner a Hulk és Michael Morbius. Bár az utolsó 2-ről nem értem, hogy lehettek ott. Én úgy tudtam Bruce Banner egyedül járja a saját útját. És Morbiusról pedig úgy tudom, hogy ő vámpírrá változott. De itt most újra ember.
Ezer köszönet Talgaby és Gorgiasz a Fantasztikus Négyes 266. számért! További sok sikert a folytatáshoz!
grey gargoyle:
Jó rész volt, izgalmas. Köszönet a honosításért. Az lett volna a poén, ha az a 3 jószándékú sugárzásszekértő átválltozott volna a másik alakjába. Valaki átválltoztatja őket, lett volna káosz, nem kicsi.
talgaby:
Frissültünk!
Fantasztikus Négyes 266.
SithLord:
Üdv! Köszi a 265. F4-t ,talgaby!
Az első történet aranyos volt,csapdász próbálkozásával. És megjelenik Amazon és az ő XXL-s idomai,szeretjük!!!
Jöhet a folytatás!
Az ERŐ legyen veled!
talgaby:
Ott maradt, és volt egy elég hosszú önfelfedező kalandja. Szerintem elég gyenge számok lettek, annyi az összes pozitívumuk, hogy Byrne szabadon garázdálkodhatott a sci-fi elemekkel. Aztán egyszer csak visszatért. A magyarázat már nekem is kicsit ködös, de mintha annyi lett volna, hogy egyszerűen hazakívánta magát, és otthon lett.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése