HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2112&catid=10&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Fantasztikus Négyes v1 374[/a]
SithLord:
Üdv! Köszi a F4-s 266. talgaby,gorgiasz!
Érdekes történet volt,egy látszólag gyenge képességgél bíró nő,milyen hatalomra tehet szert.Jó volt,tetszett.
Amondin:
Köszönöm Talgabynak és Gorgiasznak az F4 266. részét.
Érdekes történet volt ezzel a visszaemlékezéssel de élvezhető volt. Hogy Sue mikre nem képes azok közül amiket csinált a felét most látom először alaposan helytállt Ben ellen. Ennek a Karizmának érdekes képessége van de azért szerintem nem valami erős képesség mondjuk tud problémákat okozni.
Érdekes lesz a folytatás ha Dr Octopusz feltűnik benne.
keildavid:
Tényleg igazad van, Grey Gargoyle. Méghozzá a régi Csodálatos Pókember 3. számban lévő rövid történetben volt. Valóban így volt. És a panelek is nagyon ugyanúgy néztek ki. De ahogy mondtad az előbb, ott Pókember volt, akit üldözte a Lény.
grey gargoyle:
Meglepően sok volt a párhuzam azzal a történettel, amit nagyon régen kiadtak a csodálatos pókemberben is. Amiben a bábos vette át az uralmat a lény felett. Csak ott a pókembert üldözte a lény.
Egyébként ezen én is meglepődtem kicsit, hogy Banner ott volt, mert ilyenkor persze mindig elő tud kerülni. De szerintem Reed-nek megvannak a módszerei, hogy kerítse elő, szóval nem annyira hihetetlen, mint amennyire elsőre tűnik.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése