HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
keildavid:
Ha már a Lényről beszélünk. Mi történt vele akkoriban? Elővettem a Marvel Extra 10. számot. Ebben láttam a Titkos háború utolsó részét. A végén látható, hogy Ben Grimm egyedül maradt azon a bolygón. Ezen már egy hosszú ideje gondolkodtam, hogy mi történt vele ezután. Mert ez a '90-es években nem derült ki.
Amondin:
Szóval ő lenne Llyra köszönöm a választ.
Ami pedig Amazont illeti majd meglátjuk Byrne mit talál ki hozzá. Nekem egyedül a Lény és Amazon különszámnál volt hogy az ottani Amazon kicsit szimpatikusabb lett. Az ittenivel még nem tudtam megbarátkozni.
talgaby:
Rövid távon jó lesz az a csere, higgyétek el. Kissé nehezen rázódik majd bele, de lesznek Jennek nagyon érdekes pillanatai (az ötödik kötet zárótörténete az egyik kedvencem ). A poénjai mások lesznek, de alapvetően ugyanúgy megtartja a csapat humoremberének szerepét, mint Ben. Egyetlen gondom vele, hogy Byrne iszonyat rondára rajzolja Jenniferként, úgy néz ki, mint egy lestrapált negyvenéves.
A másik ok, amiért jobban járunk vele, hogy Byrne a Lényt annak saját sorozatában átalakította egy önmarcangoló melodrámahőssé, ahogy arra már volt is példa itt két számban, ami lehet, hogy szép írói teljesítmény volt, de nekem például, aki azt szokta meg, hogy Ben szövegének fordítása közben folyamatosan mindenféle szóvicceket kellett gyártanom és egyéb humoros szösszeneteket csinálnom, nagyon nem tetszett ez a shakespeare-i búskomorság.
keildavid:
Igen Llyra a régi Csodálatos Pókember 4.( bár ebben sötét alakban), 5.(ebben csak az utolsó két oldalon derült ki) 6. szám(ebben már 100%-ig szerepelt. És hogy pontosak legyünk ez a 3 képregény, amit felsoroltam 1989-ben jelent meg. Azaz 10 éve jelent meg magyarul.
Asys:
Llyra szerepelt pár (magyarul is megjelent, jó pár éve!) Pókember képregényben! A Falmászó és Torpedó ellenfele volt!
Ha jól emlékszek, akkor Peter egyik szomszédja is volt...
Hasonló hibrid, mint Namor!
Emberi anya, H. Mermani fajhoz tartozó apa! 2 tonnát tud megemelni, meg tudja változtatni a haja és a bőre színét! (Eredetileg zöld a bőre és a haja is!) Gyakorlatilag kétéltű, rendkívül jó úszó és irányítani tud néhány vízi állatot!
Így néz ki: http://marvel.wikia.com/wiki/Llyra
Én örülök Amazonnak!
Erőt nem veszített a csapat, Ben és ő kb. egy súlycsoport (mondjuk, inkább erő...)!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése